Magazin > Horoskop in Numerologija
21 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 20. junija do 26. junija 2016

Lili Sorum Žurnal24 main
Te dni se soočamo z lekcijami Ljubezni do sebe preko odnosa z drugimi. Pogovor bo potreben.

Dovolimo si občutiti, a se ne utapljajmo v občutkih. Mnogo čustev, ki bo priplavalo na površje, bo potrebovalo zgolj zavedanje. Ne reakcije. Počakajte dan ali dva ter opazujte spremembe v doživljanju.

Spremembe ali dražljaji, ki nas bodo spodbujali, da vsaj razmišljamo na drugačen način, bodo v tem tednu prihajali od zunaj. Pozorni bodimo torej na sporočila in ogledala.

Opazujmo se: kaj od tega, kar želite povedati drugi osebi, pravzaprav velja kar za vas?
Število življenjske poti 1
Več energije boste imeli za zadane cilje, a v odločeno boste pričeli dvomit. Nič ni zapisano v kamen, zato naj vas ne bo strah premisliti si. Odprite nova vrata.

Število življenjske poti 2
Ko smo deležni ''ocene'' ali opazke, ki nam ni všeč, lahko reagiramo na več različnih načinov. V tem času je zelo pomembno, da se ne odzovete z uporom.

Število življenjske poti 3
Skrajni čas je bolj samostojno delovanje. V tem tednu se osredotočite na vse, česar si vi želite in ne na tisto, kar se od vas pričakuje. Spoštujte svoje želje.

Število življenjske poti 4
Prisluhnite osebi, ki je imela podobno izkušnjo. Nasvet vam morda ne bo pisan na kožo, definitivno pa bo pomemben (in drugačen) pogled na situacijo.

Število življenjske poti 5
Domišljija vam lahko nekoliko ponagaja v tem času. Uporabite jo za kreiranje rešitve. Opazujte, kdaj pravzaprav iščete izgovore, da nečesa ni treba storiti.

Število življenjske poti 6
Strah nam lahko nažene grozo v kosti. No, dajte no, močnejši ste od katerekoli grožnje, ki se zdi prisotna, kaj ni tako? Krepite občutek varnosti.

Število življenjske poti 7
Bodite odprti drugačnemu načinu razmišljanja, sklepanja ter delovanja in občutenja. Ljudje smo si različni in prav je tako. Ne analizirajte preveč.

Število življenjske poti 8
Čustva se bodo oglašala glasneje, zato jim namenite več pozornosti. Kako ste vi lahko bolj strpni ter potrpežljivi sami do sebe? So drugi do vas spoštljivi?

Število življenjske poti 9
Sprejmite besede drugih kot njihovo mnenje, a obdržite svoje – predvsem kadar se ne strinjate. Bodite pozorni, da ne boste preveč posploševali v tem času.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.