Magazin > Horoskop in Numerologija
28 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 21. 12. do 27. 12. 2015

Lili Sorum Anže Godec
Kdo izbira: ti ali ...?

Tanka meja je med upoštevanjem drugim in podrejanjem lastne izbire. Enako je tanka meja med spodbudo in vsiljevanjem svoje volje. Ko dosežemo svoje, se zavedajmo, da če je to rezultat manipulacije oziroma prepričevanja s strani druge osebe ni pristno. Zato pa se tisti, katerih odnosi temeljijo na ''dogovoru'', usklajevanju, ljubem miru ali čustveni manipulaciji, počutijo tako zelo prazne, da morajo svojo drugo polovico vedno znova prepričati, da je z njo/njim nekaj narobe. 

Število življenjske poti 1
Stojite v svoji polni moči. Delujte s svojim srcem in ne obremenjujte se s tem, kdo vam stoji ob strani. Le za sebe ste odgovorni. Usmerite energijo v sebe in ne v druge. Sijte. Delujte. Stopajte po svoji poti.

Število življenjske poti 2
Se vam je morda kadarkoli zazdelo, da če nekoga ne bo (več) ob vas, boste kar umrli; življenje bo izgubil smisel? Pa se je to kdaj res zgodilo? Izguba nas resda potre, ampak nas ne izniči.

Število življenjske poti 3
Se kdaj ob nekom počutite osamljene? Kot bi vas prisotnost te osebe radirala? Morda pa je čas, da končno vi ''zradirate'' ta odnos in imate sebe dovolj radi, da ste sebi pomembni? Pogumno. Odločno.

Število življenjske poti 4
Je možno, da ste na prvo žogo trmasti (da, to sem rekla) in vztrajate pri svojem stališču, ne da bi sploh prisluhnili drugi osebi? Dovolite majhno špranjo drugačne energije, da vstopi v vaš vsakdan.

Število življenjske poti 5
Umirite se in opazujte osebe okoli vas. Kaj vse so doživele v tem letu, kam so se premaknile, delal (ali ne) na sebi. Nato pa poglejte sebe - kam ste se premaknili? Ste koga izgubili? Je kdo izgubil vas?

Število življenjske poti 6
Naj vam novica ne požene strahu v kosti. Kaj niste dovolj doživeli, da bi vedeli, da ste močni in dovolj vztrajni, da bo vse v redu? Kaj pa, če gre za nekaj iz trte izvitega? Opazujte lastne reakcije.

Število življenjske poti 7
Še zadnje spremembe tega leta. Naj bo ta dinamičen teden pred vami le uvertura v leto 2016, ki bo za vas kar intenzivno obdobje. Na katerih področjih bi si želeli premikov in v kakšni smeri?

Število življenjske poti 8
Srček bo deloval pospešeno. Za samske je možna nova simpatija ali prav posebna povezanost. Sledite sebi. Karkoli že to za vas konkretno pomeni, sledite sebi. Zaupajte. V čudeže.

Število življenjske poti 9
Razum bo dejal eno, srce pa verjetno ravno nasprotno. Dovolite si potreben čas, da se čustva umirijo in misli uskladijo. Prav nikamor naj se vam ne mudi. Tokrat je potreben čas. Potrpežljivo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.