Magazin > Horoskop in Numerologija
16 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 21. 2. do 27. 2. 2o11

lili_sorum_2003 Žurnal24 main
Mesec ljubezni končujemo z lekcijami lastne vrednosti. Koliko zahtevamo od sebe, koliko od drugih?

Ali resnično cenimo sebe, spoštujemo besedo, ki jo damo; ali stojimo za tem, kdor smo? Ali nemara zavoljo miru in zadovoljstva drugih prepustimo sebe tujim pričakovanjem? Ali pač vsiljujemo svoja?

Število življenjske poti 1
Finančne tegobe se vas bodo dotaknile bolj čustveno kot sicer. Vedno se zavedajte, da ste samostojna oseba, ki v življenju zna zavihati rokave in se spopasti z virom težav. Pravzaprav vas življenje preizkuša, ali se zavedate lastnih sposobnosti.

Število življenjske poti 2
Postavite se zase. Čeprav je ena izmed vaših močnih lastnosti ravno zadržanost, pa tudi sramežljivi ste. Zadnji teden februarja vam prinaša izzive poguma in občutka samostojnosti. Ne dvomite vase in svoje sposobnosti. Kar ni vaše, tega ne morete izgubiti. Odšlo bo slej kot prej.

Število življenjske poti 3
Oglejte si ljudi, ki vas obkrožajo. Tiste, ki so vam simpatični, in tudi tiste, ki v vas prebujajo odpor. Poiščite ogledala. Kdaj in zakaj ravnate v svojih očeh nesprejemljivo? V odnosih z drugimi se lahko naučite veliko o sebi, če pozornost usmerite vase.

Število življenjske poti 4
Koliko dovoljujete ustvarjalnosti, da bi vam pomagala pri najbolj dolgočasnih opravilih? Koliko uporabite domišljijo, kadar si postavljate cilje? Si želite le višjo plačilo ali natanko veste, kaj boste storili s tem plačilom? Potrebujete jasno sliko cilja, da bo pot lažja.

Število življenjske poti 5
Včasih se je treba opomniti, da se brez muje še čevelj ne obuje. Ste predani svojemu delu ali je to le neko orodje, da nekoč prejmete plačilo, ki je seveda skromno? 

Število življenjske poti 6
Ste pri svojem delu prilagodljivi ali delujete po nekem ustaljenem vzorcu? Koliko dovoljujete, da vaš lastni občutek vrednosti niha? Ali sebe cenite le v določenih trenutkih, le v določenih situacijah? Umirite svoj notranji nemir. Lažje se boste soočili.

Število življenjske poti 7

Lekcije tega tedna:
Kako vrednotite sebe? Spoštujete svoje delo? Koliko teže dajete lastni besedi? Ste korektni? Dojemate sebe kot darilo ali kot breme?

 

V kolikšni meri čustva in pričakovanja drugih vplivajo na vaša pričakovanja? Zakaj od sebe zahtevate več kakovosti kot od človeka, ki sedi nasproti vas? In kdaj se to obrne ter iščete izgovore za lastno nenatančnost? Vse počnite z ljubeznijo. Tako podarite bistvo.

 

Število življenjske poti 8
Ste pretiran perfekcionist in do koga? Do sebe ali ljudi, s katerimi sodelujete? Čigava merila so tista, po katerih stopate, in še pomembneje – ali svoj vpliv, prispevek ocenjujete po ''ceniku'' nekoga drugega? Gledate, kaj bi lahko bilo slabše ali kaj bi lahko bilo bolje? Pri vrednotenju sebe bodite samostojni.

Število življenjske poti 9
Izjemno podjeten teden, ko spoštujte predvsem sebe in svoj blagodejni učinek na okolico. Zavedajte se modrosti in prijetnega občutka, ki ga oddajate. Neprecenljivo, čeprav se ne odraža v višjem stanju na bančnem računu. Pomembni ste vi in vaša notranjost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.