Magazin > Horoskop in Numerologija
3 ogledov

NuMeRoSkOp za teden od 21. 4. do 27. 4. 2014

Lili Sorum Anže Godec
Teden uravnovešanja želja in možnosti.

Število življenjske poti 1
Sprejmite pohvalo. In nato se zamislite nad njo. Namesto, da bi se kopali v blišču Ega, raje razmislite, kako lahko izboljšate to, kar počnete? Bodimo danes boljši kot dan poprej.

Število življenjske poti 2
Ne prilagajajte se. Sprejmite sebe take kot ste in bodite ponosni na sebe. Pomembno je, da se zavedate kdaj se prilagodite in kdaj se podredite željam/potrebam druge osebe.

Število življenjske poti 3
Okrepite se. Pa kaj, če je nekoč nekdo skritiziral nekaj, kar počnete. Ni se še rodil tisti, ki bi mu samo ploskali. Torej, glavo gor in ponosno stopit korak naprej, na Vaš način.

Število življenjske poti 4
Sprostite se. Previdnost je lepa čednost, a kadar je pretirana, nas hromi. Ustvarjajte. Oblikujte. Igrajte se z možnostmi. Eksperimentirajte. Življenje ni tako zelo resno, veste.

Število življenjske poti 5
Čeprav imate radi razgibanost, je pomembno, da se umirite. Osredotočite se na temelje svojega življenja…kaj bi dejali, da so vaši gradniki? Posvetite se jim te dni.

Število življenjske poti 6
Po domače povedano, počil vam bo film. Določena zgodba bo dosegla svoj vrhunec. Kar nekaj časa se je pripravljalo na veliki pok in dokončni rez. Dovolj je bilo, kajne?

Število življenjske poti 7
Čustveno obarvan teden vas bo postavil pred nekaj dejstev. Naj vas ne zagrabi panika. Dovolite, da se zgodi in opazujte svoje občutke. Pomembno je, da ohranjate mir v sebi.

Število življenjske poti 8
Resneje se boste lotevali projektov, ki ste si jih zadali. Čustveno se boste odmaknili od drame, ki ni vaša. Osebe, ki vas bodo čustveno manipulirale, so izgubile svojo moč in pomen.

Število življenjske poti 9
Uravnovešajmo svojo notranjost z zunanjim svetom. Niste prav nič čudni ali nesprejemljivi. Ste Vi in mnogo je še takih, vam podobnih. Poiščite jih in združite moči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.