Magazin > Horoskop in Numerologija
21 ogledov

NuMeRoSkOp za teden od 21. 5. do 27. 5. 2012

Lili Sorum Anže Godec
Zakoni, ki jih nosimo v sebi, so mnogokrat ovira našega uma. Namesto da bi prisluhnili glasu svojega šestega čuta. Se je intuicija kdaj zmotila? Notranji glasek? Če mu prisluhnemo iskreno in neobremenjeno, nam podari vse odgovore, ne le takih, ki si jih želimo.

Število življenjske poti 1
Dokaz ni nujno verodostojen. Vaša resnica je drugačna od moje. Vaše življenje je vaše in ne moje. Živite ga po svojih pravilih, ciljih in namerah. A ti naj bodo osnovani na ljubezni in srčnosti.

Število življenjske poti 2
Še posebno bodite pozorni na glasek svoje duše. Nikakor ga ne zamenjujte z glasom uma/razuma, ki vas usmerja v dvome. Vsekakor ravnajte po pameti, a nikakor ne po pravilih strahu.

Število življenjske poti 3
Pred vas bo položena možnost novega začetka. Boste stopili na novo pot? Zamislite si, da nikomur ni treba razlagati, zakaj in kako. Bi bila vaša izbira ali odločitev potem morda lažja?

Število življenjske poti 4
Zaupajte drugim, da imajo v mislih vaše dobro. Prav je, da ste previdni, a črnogledost in sumničavost sta odveč. Sta kot sidro, ki vas obremenjuje, namesto da bi vas spodbujalo naprej.

Število življenjske poti 5
Strah ima velike oči in domišljija je brezmejna. Izklopite negativno naravnanost in se odločite, da vam gre vse kot po maslu. Da, kar takoj zdajle se tako odločite. In uživajte v vsem lepem. Lepo, kaj?

Število življenjske poti 6
Ozrite se vase – kje/kako/kdaj vlagate trud in energijo, in to počnete ali samo vi ali pa brez ustreznih rezultatov. Angleščina ima izraz 'tepsti mrtvega konja'. Prenehajte. Življenje imate pred seboj.

Število življenjske poti 7
Dobro se boste počutili v svoji koži. Dovolite si pokukati prek meja poznanega in zaželenega. Morda vas mavrica čaka nekje, kjer je ne bi nikoli pričakovali. Zaupajte sebi, zaupajte svetu. Zdaj.

Število življenjske poti 8
Vodila vas bodo čustva. Vse lepo in prav, dokler ne prizadenejo drugih zaradi sebičnosti, ki se bo prebujala v vas. Eno je ljubezen, drugo je pozornost, tretje je potreba. Ločite?

Število življenjske poti 9
Posvetite nekaj več časa duhovnemu razvoju in osebnostni rasti v tem tednu. Čas za avtorefleksijo in poglabljanje vase. Ste original. Ste unikat. Se sami do sebe vedete tako?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.