Magazin > Horoskop in Numerologija
470 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 21. do 27. 11. 2022

numerologija Shutterstock
Vsem so nam že kdaj rekli 'pa po pameti', kajne?

Le kaj je pamet in kaj je pametno?
Kaj je biti priden?

Morda so to izrazi, ki nas omejujejo?
Kako jih vi osebno doživljate?

Energija tedna bo preskušala naša prepričanja in načine delovanja. November, kot mojstrski mesec, se izteka in enako velja tudi za mojstrsko leto. Pred nami so že zadnje lekcije in nauki.

Mojster se sam za sebe odloča. Nikakor pa se ne sramuje, kadar nečesa ne ve ali se česa se uči. Pravi mojster se nikoli ne  bo sam okronal za mojstra. Njegova dejanja, modrost in kako dejansko deluje, to dokazujejo. To velja za vse nas. Teorija je skupek misli. Naša dejanja in odzivi pa so tisti, ki dokazujejo našo stopnjo zrelosti.

Mojstra ne zanimajo nazivi, ne zanimajo nagrade. Pravi mojster svoje znanje na nevsiljiv način deli. 

Prepoznavajmo, da se vsi še nečesa učimo in, da smo en drugemu učitelj. Bodimo bolj potrpežljivi in strpni do oseb v svoji okoli. Bodimo učitelj in bodimo učenec. To je prava mojstrovina življenja. 

VPRAŠANJA V POMOČ:
Koga vi nadvse spoštujete?
Kdo je vaš idol?
zakaj?
V čem ste tej osebi že podobni?
 
UGODEN ČAS ZA:
Učenje in delo na sebi
Raziskovanje duhovnosti
Povezovanje s predniki 
Ozaveščanje ran preteklosti

število življenjske poti | Avtor:

 

Število življenjske poti 1
Notranji otrok bi lahko bil močnejši v tem času. Prisluhnite najbolj drobcenemu glasku znotraj sebe. Mnogo bolj moder je, kot si sprva mislimo. 

Število življenjske poti 2
Ne bojte se ne preteklosti, ne prihodnosti, ne neznanega. Ta čas vam podarja poseben pogum, da bi poskusili, česar si sicer ne bi drznili.

Število življenjske poti 3
Nihali bi lahko v razpoloženju in samih željah ter potrebah. Le kaj bi sicer spregledali? Ste nekako na nenavadnem pohodu za zakladom. Uživajte!


Število življenjske poti 4
Naj vas vodijo čustva ta teden. Zgodi se, da vas vodi um do te mere, da zapadete v dvom. Zdaj ni čas za pretirano previdnost. Občutite. Doživite.


Število življenjske poti 5
Resnica se kaže na svoj način skozi oči vas, pa popolnoma drugače skozi prizmo nekoga drugega. Dva svetova bosta na nek način trčila te dni. 


Število življenjske poti 6
Ste se kdaj, kadarkoli, bali svoje lastne moči? Morda pa je zdaj končno prišel čas, da zasijete v svoji polni moči? Ne bojte se samih sebe, ali svoje sence.


Število življenjske poti 7
Je bilo dovolj? Ste prišli do konca svoje poti potrpežljivosti in ponavljanja? Kaj se takrat zgodi? Močni preboji in žetev tistega dobrega. Zato,… česa je dovolj?


Število življenjske poti 8
Nova energija prinaša nove ideje, katere bodo nekaj, kar traja že dalj časa, popolnoma prenovilo. Naj zapiha nov, pravi veter v vaša jadra. Kaj boste odpluli?


Število življenjske poti 9
Nekdo bi vam lahko že z neznatno opazko zelo pomagal razumeti določen segment preteklosti. Vaš komentar ni potreben. Samo sprejmite informacijo. 
 
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.