Magazin > Horoskop in Numerologija
744 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 21. do 27. 5. 2018

numerologija Shutterstock
Krojite lastna pravila, upoštevajte tuja!


Lekcije 21. tedna:
Nismo sami na svetu. Veliko se govori o povezanosti, omenjamo rek ''vsi smo eno'', a obenem se tako radi ograjujemo od drugih. Že od lastnih sosedov denimo. Ograje so potrebne, ali pač?


 
Občutek ogroženosti je stara energija, katera naj bi do leta 2020 odšla v pozabo. Ni vsak neznanec sovražnik.
 
Koliko doprinesemo dobremu na svetu? Kaj pa dobremu pred domačimi vrati?
 
Letos bodo celo leto odnosi v ospredju. Tako odnosi, ki jih gojimo z našimi najbližjimi, kot odnos, ki ga imamo do sebe in morda maja najpomembneje, odnosi z drugačnimi od nas.
 
Ozrimo se denimo na lastno mnenje o ljudeh. Menimo, da so zlobni, škodoželjni ali dobri? Ali so naša dejanja skladna z našim mnenjem?
 
Vzemimo za primer brezdomce. Pozimi sem opazila napis v bloku o nujni potrebi po zaklepanju vrat, da ne bi v zgradbo prišli brezdomci, ki so si zatočišče poiskali v sušilnici. Zunaj je bilo pod ničlo. Stara ljudstva bi poskrbela za te ljudi. Stanovalci bi jim prinesli ostanek od večerje, odeje in kako oblačilo za prvo silo. Ponudili bi jim toplo prho. Mi, ''civilizirani'', pa … Brezdomci so brez doma in posledično seveda zanemarjeni. Niso obsojeni morilci in kriminalci.
 
Stopimo ven iz stereotipov družbe. Nihče ni nič boljši ali slabši zaradi definicije. Niso vse poslovno uspešne osebe pokvarjene in goljufive, ravno tako niso vse osebe, ki se ubadajo z duhovnostjo iskrene in dobronamerne. Vsak človek je unikat.
 
Kakšen človek ste vi?
 
Koliko dobrega dnevno naredite za sočloveka?
 
VPRAŠANJA V POMOČ:
Ko opazujete kritike o okolici, bi sebe našli v opisu?
Kako lahko spremenite druge s svojim zgledom?
Bi bil otrok, ki ste bili, ponosen na vas?
Ste vi ponosni na sebe?
 
UGODEN ČAS ZA:
pomoč ljudem v stiski
rušenje stereotipov
kratka potovanja in druženje

numerologija03_1703 Numerologija Magazin Število življenjske poti
 
Število življenjske poti 1

Lahko se pojavi trmarjenje, kar je sicer izjemno netipično za vas. Vsak upor, ki bi se pojavil v tem tednu, je sporočilo oziroma usmeritev za delo na sebi. Vsi se (še) učimo.
 
Število življenjske poti 2
Spremembe so del življenja, kar velja tudi za prijateljstva. Ljudje se spreminjajo, mi se spreminjamo in posledično naše vezi. Ne oklepajte se nikogar – le sebe. Ohranite sebe. 
 
Število življenjske poti 3
Nahajate se v romantičnem obdobju in prav možno je, da ste nekomu v bližini simpatični, pa tega ne opazite. Storite nekaj lepega za sebe v tem tednu. Razvajajte se.
 
Število življenjske poti 4
Lažje boste trezno presojali zato ste v dobrem obdobju za odločitev, povezano z delo, gradnjo, nepremičninami in učenjem. Pretehtajte kaj je vam osebno najbolj pomembno.
 
Število življenjske poti 5
Odločno posezite po svojih sanjah. Povejte osebam, ki jih imate radi, kako čutite. Povabite na zmenek svojo simpatijo. Obudite strast v sebi in v vajinem odnosu. Živite!
 
Število življenjske poti 6
Kadar zanikate sebe, da bi ohranili odnos, odščipnete košček svojega srca in duše stran. Je vredno? Bi dejali, da je neka druga oseba boj dragocena kot ste vi? Negujte sebe.
 
Število življenjske poti 7
Pred noskom imate nekaj novega in morda tega ne opazite. Lahko je nov izziv ali zanimanje, poslovna priložnost ali oseba. Bodite pozorni in dragi moji, ne komplicirajte.
 
Število življenjske poti 8

Nekdo vam bo zvesto stal ob strani. Možno je, da v tej fazi te podpore ne boste opazili, a zaupajte, da vam nekdo krije hrbet. Vprašanje je, komu ga vi? Ste dober prijatelj/ica?
 
Število življenjske poti 9
Ustvarjalno se lotite obveznosti, s katerimi odlašate. Tudi likanje je lahko zabavno, če zraven poplesujete v ritmu dobre glasbe in grizljate čokolado. Naj bo zabavno! Uživajte.
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.