Magazin > Horoskop in Numerologija
996 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 22. 2. do 28. 2. 2021

Zvončki Profimedias
Ko vam ljudje pokažejo pravi obraz, jim verjemite.

Lekcije 8. tedna:
Neskončnost se ne bo nekoč pričela, temveč se že odvija. Del neskončnega ste, delček največje celote vesolja. Ste zato kaj manj pomembni? Kje pa! V svojem življenju ste glavni igralec! Zakaj torej bi bili nepomembni?
 

Vsi poznamo osebe, ki menijo, da se svet okoli njih vrti. Egocentriki in narcisi so del vsakdana. Vedno so obstajali, le da se sedaj mnogo več o tem govori. V kolikor se soočate s tovrstno situacijo, posezite po dobri knjigi, prisluhnite predavanju ali se udeležite delavnice, ki se osredotoča na načine kako te osebe prepoznati, se zaščititi in predvsem razumeti, da bo potrebno oditi. So situacije, odnosi in osebe pri katerih ne morete ''zmagati''.

Modrost v življenju je prepoznati pravi trenutek ali pa dejavnik zaradi katerega dvignemo roke. Morda pa ni najbolj zdravo prenašati bolečino dokler ne zmoremo več, ali pa upati, da bo minilo. Ko vam ljudje pokažejo pravi obraz, jim verjemite. Ne iščite opravičil. Ne upajte, da se bodo spremenili. Najverjetneje si spremembe želite vi, oni ne. Saj, če bi si je, bi na tem delali. Na čem pa vi delate? Na kateri svoji spremembi in izboljšavi?

VPRAŠANJA V POMOČ:
Kdo vas je najbolj razočaral?
Vas ljudje radi potegnejo za nos?
Se mnogokrat zmotite v presoji drugih?

UGODEN ČAS ZA:
Bolj učinkovit pristop
Uravnovešanje različnih sfer življenja
Okrepitev samozavesti

Število življenjske poti 1
Meje sprejemljivega bodo na preskušnji. Predvidevati je, da se boste oddaljili od osebe, odnosa, navade ali priložnosti. Prepoznavajte toksičnost.

Število življenjske poti 2
Zgodi se, da smo tako navajeni toksičnosti, da je ne prepoznamo, oziroma se ne zavedamo njenega vpliva. Postavite se za sebe v tem času.

Število življenjske poti 3
Tudi (vaša) potrpežljivost naj ima svoje zdrave meje. Razlikujte kdaj ste preveč uvidevni, morda preplašeni ali je preprosto lažje, da se ne soočate.

Število življenjske poti 4
Vsak komentar ni vam namenjen. Kadar se počutite napadeni, pa je to idealna priložnost za vprašanje ali se (vsaj delno) poistovetite z obtožbo.

Število življenjske poti 5
Previdnost naj ne bo odveč. Ne odločajte se impulzivno. Predvidevati je, da se vse izbire še niso jasno izrazile. Neka drugačna možnost še pride.

Število življenjske poti 6
Lahko bi nihali v odločitvah in razpoloženju. Potrudite se preseči sebe, se umiriti in delovati mirno. Vsaka provokacija si ne zasluži reakcije.

Število življenjske poti 7
Srca v resnici ne moremo utišati in zdaj vam sporoča nekaj prav posebnega. Ne spreglejte posebnega sporočila vaše duše. Kaj potrebujete?

Število življenjske poti 8
Dvignite standarde in pa lastna pričakovanja do sebe. Lažje se boste bolj trezno in umirjeno odločali. Čaka vas prav posebno spoznanje.

Število življenjske poti 9
Ego rad nagaja. Ne odzivajte se na vsako besedo in gesto. Poiščete dobro v slabem in sebe v svetu. Ne posplošujte in ne domnevajte, raje preverite.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.