Magazin > Horoskop in Numerologija
2045 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 22. 4. do 28. 4. 2019

Nežni češnjevi cvetovi Žurnal24 main
Majalo se bo in podiralo vse, kar ni namenjeno!

Lekcije 17. tedna: 
Pravijo, da je potrebno krepiti mišice odločanja. Ste kdaj razmišljali o tem? Kakšen je vaš proces odločanja? Zaupate presoji drugih, nasedate tračem ali zbirate čim več podatkov in analizirate, morda delujete po notranjem občutku. Ta teden preučujte sebe in opazujte tudi koliko časa pri odločitvah vztrajate. 
 

 Pravijo, da Resnica boli in trdijo, da osvobaja. Pred kratkim sem slišala zanimivo trditev: kadar ne vemo kako naj se odločimo, ne živimo svoje Resnice. Ko smo v svoji Resnici, odločitev oziroma izbiranje niti ni potrebno, saj ne nihamo. Ko ste, kdor ste, ste. Obstajate. V tem času se bo pričelo majati vse, kar niste. Ne ustrašite se. Ničesar se ne oklepajte. Energija maja bo hitrejša in bolj intenzivna, prinesla bo mnogo sprememb. Ta teden nas pripravlja na prihajajoča nihanja.

Čas čiščenja se nadaljuje

Mnogi trdijo, da se bije bolj med temo in Lučjo. Le-ta se odvija tako na svetovni kot osebni ravni. Najboljši nasvet: ravnajte korektno in spoštljivo. Ali temu rečemo pravica ali Karma ali pa uporabimo kakršenkoli drugačen izraz, vsi opažamo, da se nam slabo hitro povrne. 

Vi niste razsodnik za druge

Kadar se zdi, da se slabim ljudem prav nič slabega ne zgodi, naj vas opomnim, da za nikogar v resnici ne veste kako se počuti v svoji globini in kaj se dogaja za zaprtimi vrati. Poznate le svoje dojemanje. In poznate le lastno doživljanja, zato se ta teden predvsem posvečajte lastnim slabšim izbiram. 

Ne zapravljajte svoje energije

Včasih vztrajamo predolgo. To je popolnoma človeško. Zdaj boste lažje zaznali kaj je izgubilo svoj čas in na nek način izgubilo vas. Ne ujčkajte nečesa, kar je v resnici minilo. 

VPRAŠANJA V POMOČ

Se počutite izpolnjeni in celostni?
Kako lahko obogatite svoje duhovno življenje?
Je možno, da si nečesa ne priznate?
 
 UGODEN ČAS ZA

Reorganizacijo posla in gospodinjstva
Postavitev drugačnih prioritet
Pogovor, s katerim odlašate
 
 Število življenjske poti 1

Ustavite se (vem, da je za vas to težko). Kako bi drugače prepoznali lasten napredek in poželi sadove svojega truda? Teden zdravljenja je pred vami.

Število življenjske poti 2

Potrebna bo odločnost, zato ne omahujte in ne bodite ne neodločni. Prišel bo trenutek, ko se bo kristalno jasno pokazalo katera pot/izbira je pravilna.

Število življenjske poti 3

Nekdo bi vam lahko priskočil na pomoč, a le, če boste zbrali pogum in izrazili kaj potrebujete. Verjemite, nekdo vam želi pomagati in polepšati dan.

Število življenjske poti 4

Uporabite več domišljije pri vsakodnevnih opravilih. Nasmejte se, bodite igrivi in morda razmislite o pleskanju doma. Potrebujete več barvitosti.

Število življenjske poti 5

Naj se vam nikamor ne mudi. Pravzaprav, umirite se in se ustavite. Tam, kjer bi si najbolj želeli spremembe, je ne bo moč pospešiti. Proces še ni končan.

Število življenjske poti 6

Občutili boste potrebo po svobodi. Stopite ven iz svojega območja udobja. Kaj pa, če je ravno nova, drugačna, bolj svobodna pot tista prava za vas?

Število življenjske poti 7

Prisluhnite svojim čustvom, čeprav bi se morda počutili nelagodno. Sporočilo, ki ga potrebujete, se skriva ravno v občutkih, katerih ne analizirajte. 

Število življenjske poti 8

Zaupajte lastni suverenosti in strokovnosti na poslovnem področju. V odnosih se o pokazala resnica; predvsem v tistem, ki ga negujete do sebe.

Število življenjske poti 9

Spravite stvari v red. Organizirajte dom in poslovi prostor, bolj učinkovito razporedite svoj čas in obveznosti. Predvsem pa okrepite samozavest. 


 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.