Magazin > Horoskop in Numerologija
2785 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 22. do 28. 1. 2024

numerologija Profimedia
Četrti teden se pričenja z mojstrskim datumom 22, ki prinaša bolj stanovitno energijo. Mnogi omenjate, da ste deležni tragičnih vesti ali pa da se počutite utrujene, celo malo depresivne.

Energija tedna nas bo usmerjala nazaj v naše korenine, v notranjost. Izkoristite energije teh dni, da bi odložili pričakovanja vaše družine, staršev, sorodnikov in okolja, v katerem ste odraščali. Mnogokrat kar ponotranjimo besede in očitke. Mnogokrat pred sebe postavljamo zahteve, ki so, roko na srce, zastarele.

Če bi se počutili utrujene, se iskreno vprašajte, ali živite sebe ali zgolj za druge in bolj kot ne na avtopilotu. Letošnje leto ne bo podpiralo polovičarstva, pa tudi ne zmedenosti. V prvi polovici leta bo zelo razvidno, kdo je morda malo zaspal v svojem življenju in se ne odloča več tako aktivno, kot se je poprej. 

Naj bo to teden zdrave dobre kmečke pameti. Nenavadni dogodki vas bodo spodbujali k introspekciji in razmišljanju. 

Najbolj pomembne smernice tega tedna:
-    Kam dejansko vodijo moje izbire?
-    Kako se bo to dolgoročno izteklo?
-    Kaj je najbolj zrela odločitev, ki jo lahko sprejmem?


NAPOTEK TEDNA
Energije se nekako navzamemo, podobno načina razmišljanja in predvsem omejevanja. Odložite vse, kar energijsko ni vaše! Zdaj ni čas za drzne poteze! Zdaj je čas za trezne izbire. 

VPRAŠANJA V POMOČ
Česa vas je najbolj strah?
Pravzaprav, zakaj?
Kako se lahko izognete opisanemu?
Kako lahko okrepite občutek varnosti?

UGODEN ČAS ZA
Novo zdravo navado
Način življenja povezan z naravo
Okrepitev fizične realnosti

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Ne ponavljajte prav ničesar. Ste eni od redkih, ki se jim obeta bolj dinamičen teden. Življenje vam bo postreglo z novimi možnostmi. 

Število življenjske poti 2
Bodite nežni do sebe. Povejte si vse lepo, česar bi si želeli slišati od staršev. Polepšajte dneve svojim ljubim, pa tudi sebi. Povezujte se s toplino.


Število življenjske poti 3
Nekoliko bolj resnobne energije se vam obetajo. Prinašajo pa vam pohvalo in prepoznavnost vaše suverenosti. Bodite ponosni nase! V vsakem trenutku.


Število življenjske poti 4
Izvrstno bi se morali počutiti. Če ste cunjasti ali celo neodločni, niste na najbolj dobri poti za vas. Odprite se drugačnim možnostim. 


Število življenjske poti 5
Zaključujete, odlagate in zdravite. Vse v enem samem tednu. Pričakujete lahko, da boste bolj čustveni, pa morda celo romantični. Doživite.


Število življenjske poti 6
Neka nova oseba vam nosi nauk ali pa prinaša dobesedno novo priložnost. Sedaj brezkompromisno sprejemajte in izbirajte le dobro zase.


Število življenjske poti 7
Pogovor o pereči temi bi lahko zelo pomagal razumeti neko stališče, drastično drugačno od vašega. Prisluhnite. Ni se treba strinjati. 


Število življenjske poti 8
Sreča in kreativna energija se prebujata znotraj in zunaj vas. Vsekakor pa bi lahko bili nekoliko bolj ranljivi, zato previdno izbirajte svojo družbo. 


Število življenjske poti 9
Ravnajte po stari dobri zdravi kmečki pameti. Te dni naj bo razum glasnejši od srca. Včasih je treba prisluhniti tudi njemu (pomežik). 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.