Magazin > Horoskop in Numerologija
490 ogledov

NuMeRoSKoP  za teden od 23.7. do 29.7. 2018

numerologija Shutterstock
Čas za notranjega otroka!

Lekcije 30. tedna:

Se še spominjate svojih otroških sanj? Vzemite si trenutek in obujajte spomine. Morda pa si ji sedaj lahko izpolnite? Svet se je spremenil, tehnologija je šla naprej, danes ste odrasli in sami odločate. Je zdaj trenutek za vas? Kolikokrat si vzamete trenutek, da si izpolnite želje? Kdaj ste storili nekaj lepega za sebe in ne za druge – in ne zato, ker bi nekaj potrebovali? Torej, čevlji, ki ste jih kupili, ker jih potrebujete, ne štejejo.

Obeta se nam kar nekaj tednov bolj bujne domišljije, okrepljene ustvarjalnosti in pa igrivosti. Izkoristite te energije in se sprostite. Ne jemljite smrtno resno vsake besede in geste. Kajti, opozoriti moram, da ima število 3 (nahajamo se v tridesetih tednih) vpliv, ki bi ga lahko najlažje opisali s frazo, da delamo iz muhe slona.

Kako ta vpliv najbolje uporabiti? Uporabite energijo, da krepi tisto, česar si želite: ljubezen, dobro počutje, zdravje, …
Naj bo denimo ''muha'' trenutno finančno stanje, ki naj se spremeni v ''slona'', a pazljivi bodite, da krepite zavest obilja in ne pomanjkanja, da ne bo učinek ravno obraten.

Iluzija ali realnost? Možno je, da se boste zapletali v nenavaden način razmišljanja do konca julija. Preverite, kar preberete na internetu in na socialnih omrežjih, saj bo veliko ''domišljijskih spisov'' predstavljenih kot novice.

Pomembno: Ne hranite strahu, nestrpnosti do drugačnosti ter sovražnosti. Vedno znova se postavljajte nazaj v pozitivno energijo ter svetlobo. Ne razburjajte se zaradi nečesa, kar v resnici nima vpliva na vaše življenje – in, roko na srce, niti ni vaša stvar.

VPRAŠANJA V POMOČ:
Česa ste si želeli kot otrok?
Bi bili na sebe ponosni?
Boste na sebe ponosni čez 30 let?

UGODEN ČAS ZA:
Delo in druženje z mlajšimi
Umetnost
Igrivost in počitnikovanje

Število življenjske poti 1
Ne jemljite ničesar preveč resno te dni in ne oklepajte se želja iz preteklosti preveč. Čas je za nove cilje in drugačen način doživljanja radosti. Ste veseli in polni energije?

Število življenjske poti 2
Spremembe in še enkrat spremembe po spremembah (pomežik). Ne ustrašite se.  Uporabite ta čas, da bi pravzaprav raziskovali kaj vas osrečuje in kaj vam prija.

Število življenjske poti 3
Ljubezen do sebe naj bo na prvem mestu. Brezpogojno in zrelo se imejte radi, kar pomeni tudi, da je čas za samodisciplino. Privoščite sebi nekaj lepega te dni.

Število življenjske poti 4
Malček bolj boste resnobni ali pa sumničavi, s čimer ni nič narobe – a naj vas ne zanese. Ne bojte se lastne sence. Zelo dober čas za branje knjig in počitek v naravi.

Število življenjske poti 5
Ohranjajte fokus in svojo odločitev. Vedno znova se opominjajte kaj ste si zadali, da vaša pozornost ne uide drugam. Namreč, ta teden ste lahko zelo produktivni.

Število življenjske poti 6
Znova malček bolj čustven čas, ki bi lahko prinesel konec nečesa. Morda pa je končno čas, da spremenite prehrano ali kaj podobnega. Najverjetneje bo to konec razvade.

Število življenjske poti 7
Pred vami je sveža energija, ki bi jo lahko primerjali z razigranim triletnikom. Če niste bolj polni zagona ter idej, se vprašajte kateri del sebe zanemarjate?

Število življenjske poti 8
Idealen teden za negovanje odnosa do sebe, za učenje drugačnega komuniciranja in pa spremembe povezovanja s svetom. Lahko pa pride do prelaganja načrtovanega.

Število življenjske poti 9
Uporabite energijo tega tedna za norčije in nekaj lepega. Morda se boste odločili za spremembo v bivalnem prostoru. Dodajte barvitost svojemu vsakdanu. Smejte se!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.