Magazin > Horoskop in Numerologija
779 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 23. do 29. 1. 2023

numerologija Profimedia
Četrti teden nas bo vsaj nekje postavil na realna tla.

Po prazničnem in običajno bolj radostnem obdobju prihajajo bolj mirni, temni zimski dnevi. Retrograden Merkur je za nami, imamo več zagona, a obenem tudi vse bolj realen ali trezen pogled na svet. Kaj pravzaprav so naše možnosti in zmožnosti ter kaj so naše priložnosti? Ti pojmi so si različni.

Opazujte, ali sploh daste priložnost, preden nekaj označite kot nemogoče ali težko. Ali resnično preudarite dejstva, ali je pač težje dosegljivo.

Mnogokrat zato, ker je nekaj težko, se tega raje ne lotevamo. Kaj ni škoda? Vas mislim.

V dvojih delavnicah mnogokrat rečem: težko je, pa kaj! 

V tem tednu se bo jasno pokazalo pri kom ali čem ste odločeni vztrajati in se potruditi. Ne ignorirajte svojih notranjih občutkov. Pojavil bi se lahko tudi strah, ki bo povzročil nekaj več dvoma. Zdaj že vemo, kaj rečemo, kajne? Pa kaj!

VPRAŠANJA V POMOČ:
Česa menite, da ne zmorete?
Kdaj ste nazadnje imeli priložnost točno to preseči?
Boste poskusili znova?

UGODEN ČAS ZA:
Delo na fizičnem telesu
Stik z realnostjo
Premagovanje ovir

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Za vas bi lahko bila ovira prepočasno vrtenje kolesja življenja. Definitivno ste določni in aktivni, zato je daljše mirovanje za vas naporno. A potrebno.

Število življenjske poti 2
Nekoliko bolj čustveno bi se lahko odzivali na sicer povsem vsakdanje situacije. Dovolite si dovolj počitka, meditirajte in pijte več vode te dni.

Število življenjske poti 3
Ste že slišali, da gradite ali živite v oblakih? Kod pa se drugod rojevajo ideje. Vseeno oblikujte vsaj osnoven načrt delovanja ta teden.

Število življenjske poti 4
Napredek, čeprav počasen, je napredek. Vi to res razumete. V tem tednu bi lahko bili deležni pravega sunka energije, ki vam bo dala krila. Izkoristite.

Število življenjske poti 5
Sprejemanje se ne more odvijati med tekanjem naprej. Dokler se ne ustavimo, nas tudi naše nagrade ne bodo ujele. Mirno.

Število življenjske poti 6
Odločneje boste posegli po vsem, kar vam daje več občutka stabilnosti in varnosti. Zdaj ni čas za sramežljivost in zadržanost. Močni ste. Korajžno.

Število življenjske poti 7
Kako bi lahko svoje obveznosti razpolovili? Morda pa resnično ni potrebno, da ste za vse sami, čeprav daleč najboljše opravite z vsem zadanim.

Število življenjske poti 8
Presezite svoje meje domišljije. Niste se rodili, da bi po utečenih, zdolgočasenih metodah sledili. Delujte na sebi poseben način, tako ste najboljši!

Število življenjske poti 9
Zelo bi se lahko, da vas je 'realnost' ali neko spoznanje nekoliko pustilo brez besed, da ne rečem šokiralo. Niste vsevedni. Nihče izmed nas ni. Ne jezite se nase.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.