Magazin > Horoskop in Numerologija
426 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 23. do 29. 4. 2018

numerologija Shutterstock
S polno paro naprej!


Tudi mi smo kdaj podobni temu mucku. Lovimo pravzaprav sami sebe. Vrtimo se v krogih, a zdi se, da smo tako zelo aktivni, saj vendar dirkamo vse hitreje. 
   


 
Lekcije 17. tedna: 
Prikličite si v misli mačjega mladička, ki se v krogih podi za svojim repkom. Je že res, da je osredotočen na cilj in, da ga lahko ujame, a ... ali mislite, da se zadeva, da lovi samega sebe? 


 
Obdaja nas močna energija manifestiranja, zato si vzemite čas, da bi pregledali, pretehtali in znova premislili svoje cilje. Česa si v resnici želite? Vas je morda kak cilj vmes minil? Preudarno izbirajte.
 
Zakaj? Ker je vaše življenje, o čemer odločate. 
 
Vsak dan, ki je izgubljen, je odšel. Zveni morbidno? Ko smo mladi, nam je vseeno (nasmeh). Prikličite si v misli osebe v domu za ostarele, ki so na raznovrstnih napravah odvisne od pomoči (in žal vse prevečkrat prijaznosti) zaposlenih. Kaj mislite, kaj bi oni dali za še en dan dobrega počutja ter vitalnega telesa? 
 
Nahajamo se v tednu, ki nam bo urno postregel s spremembo. Zaključili ga bommo s polno Luno v znamenju škorpijona, zato prisluhnite sebi. Zdaj ni čas za limonade in zapravljanje časa. Zdaj je čas za postavitev novih drznih ciljev. Pa dajmo!

VPRAŠANJA V POMOČ:
Kaj menite, da je nemogoče?
No, kako pa bi to vseeno bilo možno?
Bi sebe ocenili kot osebo strasti?
Kdaj ste bili nazadnje resnično strastni? 


UGODEN ČAS ZA:
Premagovanje sramežljivosti
Bolj drzen način oblačenja
Spremembo prepričanj 
 
Število življenjske poti 1
Ste oseba, ki rada išče nove poti in pričetke. Vzemite si čas za žetev svojih uspehov, Kdor je vedno usmerjen samo naprej, spregleda svoj lastni učinek, ki ga ima na svet.
 
Število življenjske poti 2
Če vas v preteklih tednih ni bilo strah spustiti od sebe oseb, ki za vas niso dobre, vas bo življenje v tem tednu nagradilo z izjemnimi novimi poznanstvi. Bodite odprti.
 
Število življenjske poti 3
Pravijo, da pogovor lahko vse reši. Povejte, kdaj ste se prijazno s seboj pomenili o lastnih željah, o sanjah in pritožbah – o sebi? Kako bi se vi sami sebi o sebi pritožili? 
 
Število življenjske poti 4
Kdaj ste se nazadnje pohvalili? Ste oseba, ki je ponosna na sebe in svoje dosežke? Ta teden bodite radostni in ta občutek bo priklical več uspeha k vam. Zaupajte v nemogoče.
 
Število življenjske poti 5
Umirite se. Sprememba – če ni dosledno izvedena – vas bo samo izčrpala (spomnite se na mucka, ki lovi svoj lastni rep). Iz kroga pridemo ven tako, da se ustavimo.
 
Število življenjske poti 6
Bodite spontani in drzni ter preprosto opazujte, kako se različne sestavljanke sestavljajo. Prav nič nenavadnega ne bi bilo, če bi se sestavile na povsem nepričakovan način. 
 
Število življenjske poti 7
Čustva naj bodo usmerjevalnik vaših odločitev v tem času. Je že res, da ste načeloma bolj racionalna oseba, a kaj, ko je sreča pravzaprav občutek, čustvo. Občutite jo torej. 
 
Število življenjske poti 8
Ko dvignemo kvaliteto sebe, se dvigne kvaliteta okolice. Ne bodite nepogrešljivi v službi, v odnosu s partnerjem – bodite nepogrešljivi sami do sebe. Ne zanemarjajte se več!
 
Število življenjske poti 9
Odločnost je lepa čednost. Ko smo odločni, sporočamo, da točno vemo, česa si želimo. Saj veste, kajne? Samo včasih to nekoliko preveč sramežljivo poveste. Kar pogumno!
 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.