Magazin > Horoskop in Numerologija
1573 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 23. do 29. 5. 2022

numerologija Shutterstock
Postavljamo meje.

Lekcije 20. tedna: 
Ko slišimo, da je treba postaviti meje, mnogokrat seveda pomislimo na meje, ki jih postavljamo drugim. Kolikokrat in na kakšen način pa postavite meje sebi? 

Meje so mnogo več kot le ograja med mojimi in tvojimi ovcami. Meje so tudi tiste zdrave navade in izbire, ki jih izbiramo za sebe. Seveda nam sem ter tja godi kaj nezdravega, celo prepovedanega in škodljivega. Kako sami regulirate svoje odločitve, ko vas nihče ne vidi ali kadar menite, da vas ne bodo zasačili?
 
Teden pred nami bo preskušal naše lastne vrednote in prioritete. Ste mož besede, ali ste druga oseba za zaprtimi vrati? 
 
Poudarek je še vedno na načinu komunikacije, tokrat tiste s seboj. Kako ravnate s seboj, kadar ste jezni ali razočarani, ter kako, kadar naj bi bili ponosni na sebe?
 
Učimo se zdrave ljubezni do sebe, zato naj nas ogledala – torej dogodki v temu tednu, morda komentarji, prebliski, ki jih bomo deležni – ne presenetijo. V bistvu so namenjena kot odraz našega odnosa do sebe, ki je  lahko preveč strog, preveč popustljiv, morda celo popolnoma samosvoj, saj se mnogi s tem sploh ne ubadajo. Okolica vam sporoča, kdaj in kako pa morda nismo najbolj primeren sopotnik v življenju sami sebi. Samo s seboj smo vsak trenutek v odnosu  - od trenutka rojstva do smrti. 
 
Obeta se nam zanimiv teden, poln malo bolj nagajivih trenutkov, ki prinašajo tudi nekaj zabavnih preobratov. 

VPRAŠANJA V POMOČ:
Kdo ste, ko vas nihče ne vidi?
Katerega dela sebe morda sami ne vidite?
Kako sebi postavite meje?
    
UGODEN ČAS ZA:
Bolj zdrav notranji samogovor
Več časa za sebe
Pogovor spodobnimi osebami
 

število življenjske poti | Avtor:

 
Število življenjske poti 1
Izrazite sebe sebi. Morda zveni nenavadno, a včasih se pozabimo sami s seboj pogovoriti. Je kakšen del sebe, ki ga ne razumete?


Število življenjske poti 2
Okolica vam ne želi nič hudega. Morda vam sporoča zgolj, da ste v določeni situaciji bili predolgo časa potrpežljivi ali pasivni. 


Število življenjske poti 3
Spremenite svoj pogled nase in okolica okoli vas se bo spremenila. Vedno se  prične pri nas samih. Kako ste vi lahko do sebe bolj …. ?


Število življenjske poti 4
Z Ljubeznijo zajemite vse, kar vas plaši. Objemite negotovost in pa potrebo po varnosti. Boste videli, kako se bodo strahovi pričeli topiti.


Število življenjske poti 5
Želja po odgovorih in zagotovilu ali celo napovedi prihodnosti, je le zakrinkano vprašanje: Česa si vi želite? Zakaj? Kdaj?


Število življenjske poti 6
Odločnost je vedno dobrodošla, a naj bo posledica odločitve, ne vzgiba ali le odziva. Vas je nekdo ujezil? Počakajte z odločitvijo.

Število življenjske poti 7
Kdaj ste na zadnje ljubeče presenetili sebe? Radi ste prestrogi do sebe, mnogokrat zelo nepopustljivo sledite ciljem. 

Število življenjske poti 8
Obdaja vas sveža, nova energija, s katero se lotevajte svežih in novih projektov. Kaj vam okolica sporoča? Morda se malo slabše vidite.

Število življenjske poti 9
Odločitve so sestavni del življenja, zato jih nikakor ne prepuščajte v rokah drugih. Kje morda malo predolgo omahujete? Zdaj je čas. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.