Magazin > Horoskop in Numerologija
2 ogledov

NuMeRoSkOp za teden od 23. do 29. 8.

lili_sorum_2003 Žurnal24 main
Izpopolnjevali se bomo na poslovnem področju, iskali priložnosti in povezave. Vsekakor je to učinkovit obrambni mehanizem, da se izognemo čustvenemu stresu, ki ga je bilo to poletje zelo veliko.

Čustva se bodo prisiljeno umirila, zato razmislite o vprašanjih, ki so navedena v Lekcijah tega tedna. Zavedanje, da lahko potlačimo le sebe, je pomembno. Nikomur s tem ne koristimo, ker nikakor nismo iskreni v tem, kdo smo. Tudi to je laž, pa čeprav se navzven dozdeva plemenita. Bi si vi želeli, da nekdo tako ravna z vami?

Število življenjske poti 1
Usmerili se boste na poslovno področje svojega življenja. Razmišljali boste tudi o morebitnem dodatnem ali nadaljnjem izobraževanju, tečaju, učenju nečesa novega, četudi bi se tega učili na spletnem tečaju. Izkoristite zagnanost tega tedna, da izpilite svoje načrte in si oblikujete neke temelje.

Število življenjske poti 2
Kljub mnogim obveznostim, ki si jih boste zadali, boste čustveno odprti in dojemljivi, tudi nekoliko preobčutljivi. Ne odzivajte se preburno, ne jemljite si vsake besede k srcu in vdihnite, preden si nedolžno pripombo preveč vzamete k srcu. Določene projekte boste dokončali ali pa se jih odločili opustiti.

Število življenjske poti 3
Vaša ustvarjalnost bo v tem času brstela in cvetela; polni boste izvirnih zamisli, ki bodo vse prej kot vsakdanje. Izkoristite to obdobje, ko ste polni zagona in sveže energije, navdušenja nad ustvarjanjem in oblikovanjem, ter svoje misli tudi udejanjite. Kar iskrili se boste. Na okolico boste vplivali kot sonček.

Lekcije tega tedna:
Kdaj slediti notranjemu občutku in kdaj prisluhniti razumu?
Kdaj nam šesti čut utemeljeno poraja dvome in kdaj se bojimo lastne sence?
Na kakšen način dvignete zidove in zaprete vrata srca? Ste razdražljivi, agresivni, se zakopljete v delo ali šport, nemara branje, gledanje televizije? Koga odrivate? Se zavedate, da pravzaprav na tak način sami sebe? Sami sebi ne dovolite dihati in biti VI.

Število življenjske poti 4
Raziskovali boste odnose, znotraj katerih se sami osebnostno razvijate in učite življenjskih lekcij. Bodite iskreni do sebe, kako čutite, kaj mislite in zakaj pravzaprav z določenimi ljudmi  ravnate tako ali pa drugače. Šele, ko se vi soočite s seboj, se lahko soočite z drugo osebo. Zdaj je pravi čas za pogovor in ''razčiščevanje''.

Število življenjske poti 5
Znotraj poslovnih ali izobraževalnih okvirjev življenja se bo prebudila vaša ustvarjalna žilica. Dodali boste nekaj barve in domiselnosti obveznostim, ki so vas prej obremenjevale in vas skrbele. Dodatek dobre volje in optimizma nikoli ne škodi. Zavedanje, da boste zmogli in da bo vse v redu, naj vam da nov zagon.

Število življenjske poti 6
V tem času se vam obeta več dela in delavnosti kot sicer. Možne so tudi omejitve, ovire pri doseganju želenega. Zavedajte se, da sami ustvarjate svoje življenje in vedno imate možnost najti nekaj dobrega v na videz še tako težkem položaju. Ne vdajajte se dvomom, strahovom in negativnim izkušnjam iz preteklosti.

Število življenjske poti 7
V delovnem okolju boste delovali bolj neodgovorno kot sicer, iskali boste bližnjice, izgovore in prelagali odgovornost na druge. Tudi svoje naloge boste poskušali preložiti na druge. Morda ne bi bilo napačno, da bi si vzeli nekaj dni oddiha, ne pa da zaradi tega storite kako napako ali ste površni. Bolje preprečiti kot zdraviti, saj veste.

Število življenjske poti 8
Mešala se bosta poslovni in čustveni svet, potreba po uravnovešanju osebnega in profesionalnega življenja. Ko ste v službi, bi urejali zadeve doma;  ko ste doma, bi urejali poslovne zadeve. Vsekakor ne bo nič čudnega, da boste ob koncu tedna izmučeni. Nauk je srednja pot, ki se vam nikakor ne zdi prava možnost.

Število življenjske poti 9
Radovedni boste in analitični, raziskovali boste in vse vas bo zanimalo; predvsem kar je nerazložljivo, mistično in vam neznano. Naj gre za prebiranje knjig, člankov ali brskanje po internetu, iskali boste podatke in zanimivosti. Pogovor z določenim človekom vam bo odprl oči in vas pravilno usmeril.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.