Magazin > Horoskop in Numerologija
23 ogledov

NuMeRoSkOp za teden od 24. 2. do 2. 3. 2014

Lili Sorum Anže Godec
Višji namen: kaj je vaš višji namen?

Ta teden se bomo ukvarjali z občutkom moči in nemoči ter ujetosti. Seveda, dolgoročno se podrejanje ali prisila ne obneseta, kajti povzročata zagrenjenost in vse večjo zamerljivost. Vzemite si čas in pretehtajte odnose, navade – tako svoje kot tuje.

Število življenjske poti 1
Kaj pa če bi na novo zastavili svoje življenje? Malo drugače kot prej? Prevetrite svoje vzorce in misli, svoj način odzivanja. Kdaj ste bili nazadnje samoiniciativni?

Število življenjske poti 2
Radi prisluhnete nasvetu – kdaj pa se počutite dovolj suvereni, a bi vi sami podarili nasvet? Zaupate v svojo modrost ali raje le pritrdite osebi, ki vas sprašuje, kaj vi mislite?

Število življenjske poti 3
Ustvarjajte, naj bo vodilo: za dobro vseh vpletenih. Potrpežljivi bodite te dni. Marsikaj boste razumeli šele čez 11 tednov. Torej, sledite srcu in razumite, da vse ob svojem času.

Število življenjske poti 4
Po naravi ste marljiva oseba. V tem času bodo potrebne vestnost, natančnost in vztrajnost. Čeprav se zdi, da ste dejavni, a se nikamor ne premaknete, ne obupajte. Vztrajajte.

Število življenjske poti 5
Spremembe so nekaj, kar skorajda potrebujete. Na katerem področju življenja si najbolj želite spremembe? In kako, dragi moji, jo lahko dosežete sami? Ne čakajte na maj; delujte.

Število življenjske poti 6
Čustva vas vodijo, a pazljivi bodite, da ne zapadate v stare vzorce strahu. Ljubezen spoštuje Resnico, zatorej spoštujte vsa bitja in jim ponudite razumevanje. Vedno.

Število življenjske poti 7
Radovednost se prebuja znotraj vas. Kar tako naprej, raziskujte in se posvetite osebnostni rasti. Svoji. Ne od partnerja ali staršev ali prijatelja … Razvijate lahko samo sami sebe. Torej?

Število življenjske poti 8
Čudovit teden za poslovne podvige in finančni uspeh. Ali zaupate vase, da zmorete? Če ne, ne boste niti poskusili. Kaj ni škoda vaših sposobnosti in znanj? Zavihajte rokave.

Število življenjske poti 9
Radi pomagate in hrepenite po globalnih spremembah. V temu času vas spodbujam, da se pridružite organizacijam svetovnega merila in jih ponudite svojo pomoč, tako ali drugače.

Izračun števila življenjske poti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.