Magazin > Horoskop in Numerologija
11 ogledov

NuMeRoSkOp za teden od 24. do 30. 3. 2014

numerologija Shutterstock
Teden čudežev in prevzemanja odgovornosti.

Število življenjske poti 1
Želeli si boste zbežati pred tem, kar imate pred obrazom, a kaj ko sami pred seboj ne morete. Zavedate se svojih slabših izbir. Super. Sedaj pa se iz njih naučite.

Število življenjske poti 2
Čustva znajo zamegliti razum, a v danem trenutku prisluhnite občutkom in ne mislim. Če vas svarijo pred določeno osebo, bodite previdni. Prisluhnite intuiciji.


Število življenjske poti 3

Resnica je le ena, interpretacij pa je mnogo. Kakšna je vaša resnica? Jo živite? Se je zavedate v vsakem trenutku? Ali lahko mnenje okolice zlahka vpliva nanjo?

Število življenjske poti 4
Običajno potrebujete veliko časa, da bi sprejeli spremembe. Kaj pa sebe? Ali sebe sprejemate take, kot ste? Se sploh poznate zares dobro? Kako bi se lahko poznali bolje?

Število življenjske poti 5
Ste oseba, ki rada zbeži pred odgovornostjo ali jo (prikladno) preloži na druge. Tokrat se bodo določene zadeve zaključile na boleč način, da bi razumeli, da beg ni rešitev.

Število življenjske poti 6
Pogumna oseba ste. Močna oseba ste. Zakaj torej to moč uporabljate za manipulacijo? Kadar to počnete, sami sebi kopljete jamo. Ne sprenevedajte se – močni ste. Dajmo.

Število življenjske poti 7
Več ljudi več ve in morda je odgovor na dlani; no, ali pa v pogovoru s prijateljem ali morda strokovnjakom. Sami sebe včasih resnično najtežje vidimo. Nič ni slabega v tem.

Število življenjske poti 8
Sreča se vas drži. Ustvarjajte, uživajte in užijte vsak trenutek. Danes. In v radosti ustvarjajte Jutri. Česa si želite? Ko ste srečni, oddajte naročilo v Vesolje. In ne pozabite na Ljubezen.

Število življenjske poti 9
Vsak posameznik nosi odgovornost, tako vi kot mi vsi. Ne morete namesti nekoga drugega kar vi oddelati njihove Karme, pa če bi si še tako želeli pomagati tej osebi v stiski.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.