Magazin > Horoskop in Numerologija
22 ogledov

Numeroskop za teden od 24.8. do 30. 8. 2015

Lili Sorum Anže Godec
Ego je car.

Ego si je meseca avgusta dal duška. Ali je konec? Ne. Tudi v septembru se bomo ubadali z izzivi Ega, a razlika bo, da bomo zdravili tiste rane, ki niso realne, saj so rezultat utvar pričakovanj in egocentričnih misli. Torej, v zadnjem tednu se bo naš Ego razbohotil, da bi ga lahko naslednji mesec objeli, sprejeli in ozdravili.

Kaj je res in kaj je le iluzija? Kaj pa, če je se res? O, in kaj, če je vse umetno in le naslikano na platnu naših intimnih misli? Ne iščite dokazov. Iščite sebe. Preprosto nehajte iskati in bodite.

Število življenjske poti 1

Sprejmite tiste dele sebe, katerim se že dlje časa izmikate. Prepustite se jim. Izrazite jih – sebi. Nikogar ne potrebujete, da bi vam pri tem pomagal, ali da bi bil priča. Pogovor s seboj je potreben.

Število življenjske poti 2

Okrepite energijo novih začetkov. Naj vam okrepljeni Ego pomaga pri tistih situacija, kjer se vam zdi preprosto nemogoče, da bi se postavili za sebe. Sedaj je čas, da storite konec temu.

Število življenjske poti 3

Prisluhnite izkušnjam starejših, a odločite se sami. Naj domišljija ne slika najbolj grozne, temveč najbolj prijetne prizore. Kakšne so vaše otroške sanje? Uresničite jih na nekakšen način.

Število življenjske poti 4

Uporabite ne samo domiselnost, temveč tudi inovativnost, da bi zadeve končno premaknili v zaželeno smer. Naj Ego pomaga pri tistih korakih, s katerimi že dalj časa odlašate. Saj veste o čem govorim.

Število življenjske poti 5

Umirite tisto prvinsko reakcijo, ki kriči, da zbežite. Umirite dihanje, utripanje srca in zavedajte se, da je vse v redu. Tokrat res ni čas, da bi zbežali ali odvihrali strah.

Število življenjske poti 6

Uporabite notranji vzgib, da bi premaknili sebe na nov nivo zavedanja. Prav nikogar in ničesar ne morete spremeniti, razen sebe. Čas je, da sprejmete določena dejstva, kajne? Saj ni tako hudo.

Število življenjske poti 7

Prisluhnite čustvom. Ta teden je izjemno primeren za romantiko, če si boste le dovolili odpreti srce in osebo, ki vam je simpatična, spustili blizu. Zaupajte v sebe. Sprostite se. Uživajte.

Število življenjske poti 8

Resnica in korektnost ne hodita vedno z roko v roki in v tem tednu vas bo krivica še posebej prizadela. Predvsem tuja krivica. Ne postavljajte se v vlogo razsodnika, saj ne poznate ozadja.

Število življenjske poti 9

Razum bo šepetal, srce bo kričalo. Teden, ko bo Ego želel imeti svojo besedo, vaš notranji občutek pa bo zmeden. Rešitev? Počakajte, da mine in opazujte kaj vse se skriva v vaši notranjosti. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.