Magazin > Horoskop in Numerologija
682 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 25. 2. do 4. 3. 2018

numerologija Shutterstock
Prehajamo v tretji mesec, ki bo tako kot vsako leto postavil v ospredje notranjega otroka, predelovanje otroštva in pa povečano kreativnost.

Sama energija okoli nas je bolj umirjena oziroma bolje rečeno, ni več občutka megle, utrujenosti, zasanjanosti – zato se lažje osredotočamo. Obeta se nam nekaj čustvenih trenutkov, v katerih je pomembno, da se ne trudite določiti cilja ali izida. Vse je za nekaj dobro, dragi moji, in morda je ravno neizpolnitev vaše želje najboljši izzid.

Lekcije 9. tedna: 
Zmedenost ima svojo prednost. Prisiljeni smo se vprašati: 'Kaj sploh delam?'. Sprašujemo se, zakaj se nekaj dogaja, kako naj se zadeve lotimo, katerih zadev sploh in največkrat kasneje opazimo, da so se nam ravno v tem prikupno zmedenem obodbju porodile ideje, katere se nam sicer ne bi. Kreativni kaos je pomemben, a si ga mnogi ne dopustijo, saj se zaradi premočne potrebe po kontroli ne sprostijo. Torej, lekcije ležijo v vprašanju: 'Kaj sploh delam in zakaj? S čim se pravzaprav ukvarjam?'

Leto 2018 prinaša občutek globalnega povezovanja in ti vplivi bodo v ospreju ta teden. 

Obenem pa ne pozabite: življenje se giblje v krogih, oziroma ciklih. Ne bojte se biti, kdor ste, izraziti svoje mnenje na spoštljiv način. Če delujete v višje dobro in z namenom Ljubezni ter miru, ne morete zgrešiti. 

VPRAŠANJA V POMOČ:
Kaj vas je kot otroka najbolj osrečevalo?
Kdaj ste se na zadnje počutili prežeti s srečo?
Kako bi lahko polepšali svoje dneve, vsak dan?
Je možno, da težko sprejemate dobro? Odprite se.

UGODEN ČAS ZA:
Zaključevanje projektov (tudi odnosov)
Alternativne načine zdravljenja
Globalno povezovanje 

Število življenjske poti 1
Možen bo občutek cepetanja na mestu, saj se vam bo mudilo naprej, v nove dogodivščine, medtem ko vas obdaja energija končevanja. Ničesar ne boste zamudili. 'Ne hodite sebi po nogah'.

Število življenjske poti 2
Ničesar ne zamujate. Kadar se primerjamo z drugimi, se lahko njihovo življenje zdi fantastično. Primerjajte se le s seboj iz preteklosti in z osebo, ki želite biti v prihodnosti. 

Število življenjske poti 3
Domišljija vas lahko nekoli zavede. Morda pa le ni tako hudo ali tako imenitno. Svoje mnenje ta teden bazirajte na zdravi pameti ter dejstvih in ne notranjemu občutku, ki je lahko malo razglašen.

Število življenjske poti 4
Pričakujete lahko trenutke trme in nepotrebne nejevolje. Morda pa se ni treba pritoževati? Kako bi lahko ta teden opustili kritiko in ocenjevanje na splošno? Bodite neuničljiv pozitivček.

Število življenjske poti 5
Ste oseba, ki ljubi dinamiko, a ni vsaka sprememba dobra sprememba. Vzemite si dovolj časa, da razmislite, ali bi se podali v nekaj drugačnega in ne počnite nečesa samo zato, da nekaj počnete. 

Število življenjske poti 6
Ljubezen do sebe ključ do vaše osebne sreče. Poskrbite, da imate sebe radi na zdrav način. Nikakor zdaj ni čas, da bi bili do sebe mačehovski, kar še prehitro znate biti. Dajte si čas.

Število življenjske poti 7
Življenjsko učenje se nikoli ne konča in tako bo tudi ta teden. Odprite oči in zaznajte lekcije, ki vam jih vsakodnevni izzivi prinašajo. Vedno se lahko nečesa naučimo. Iz vsake situacije.


Število življenjske poti 8
Vaša prirojena poslovna žilica ima lahko naravnost fantasično srečo ta teden. Prav je, da smo v poslu ambiciozni. Bi dejali, da so vaši cilji takšni? Ali samo upate na boljše čase (službo) in uspeh? 


Število življenjske poti 9
Sposobnost sprejemanja za sebe je lahko hitro iznačeno za sebičnost. Boste raje v očeh okolice nesebični in 'podhranjeni' Ljubezni, časa ali prisluhnili sebi?

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.