Magazin > Horoskop in Numerologija
531 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 25. do 31. 1. 2021

numerologija Shutterstock
Premagajte strah.

Lekcije 4. tedna: 
Strah ima velike oči, pravijo. In, da ga znotraj nič ni tudi. Kako pa bi ga vi opisali? Dajte, opišite strah.
 
Zakaj včasih zlahka prikličemo ravno tisto, česar se bojimo? To dojemamo kot realno. To doživljamo skorajda kot že uresničeno. Zato je energija toliko močnejša.
 
V tem času bi nas vsakodnevni dogodki lahko spominjali na naše največje travme, izgube in preprosto na strah. A to ne pomeni, da bo slab teden. Pomeni, da nam daje možnost premagati slab občutek in sebi dokazati, da smo močni. Ste močnejši od strahu?

Pa saj strah je le občutek. Je le možnost. Je piš energije brez telesa. Vi pa ste vi, utelešeni in močni. Se je sploh potrebno boriti proti nekomu tako očitno šibkejšemu?
 
Vse v življenju je stvar perspektive. Spremenite svoj pogled na to, česar se bojite in temu tako moč odvzemite. 
 
VPRAŠANJA V POMOČ:
Česa ste se bali kot otrok?
Ste ta strah premagali?
Če ne, kar korajžno zagriznite vanj. 
 
 
 UGODEN ČAS ZA:
Preseganje svojih meja
Prepoznavanje lastnih sposobnosti
Premagovanje strahu 
 

število življenjske poti | Avtor:

 
Število življenjske poti 1
Beg ali hrepenenje po nečem novem je vaš primarni odziv. Tokrat se ustavite. Kaj vam morebitni zapleti ali slab občutek sporočata o vas?
 
Število življenjske poti 2
Ne bojte se močnejših čustev. To preprosto pomeni, da ste živi. Čustva so sporočila vaše duše. Kaj vam želijo povedati? Se imate radi, dragi moji?
 
Število življenjske poti 3
Lažje boste bolj trezno razmišljali, kar pa ne pomeni, da je vse res tako negativno, kot boste pomislili. Ugoden čas za osebnostno rast.
 
Število življenjske poti 4
Podjetno v nov teden. Premagajte ovire, bolj učinkovito se organizirajte in predvsem ne pozabite na nove cilje. Bolj produktivni boste te dni.
 
Število življenjske poti 5
Znate sprejeti konec ali lovite nov začetek, morda zgolj spremembo obstoječega? Je novo vse bolj podobno starem? Drug teden bo preobrat.
 
Število življenjske poti 6
Stopite na novo pot. Bodite zagnani, zaupajte v sebe. Kaj niste do sedaj še vsega zmogli? Črpajte zaupanje vase iz preteklih uspehov. Pogumno! 
 
Število življenjske poti 7
Nekdo bi vam lahko pomagal z nasvetom ali preprosto z bližino. Ne trudite se je takoj povrniti. Tokrat ste vi tisti, ki sprejemate, zato sprejmite. 
 
Število življenjske poti 8
Uporabite svojo bujno domišljijo za ustvarjanje nečesa fenomenalnega. Ne ozirajte se na pomisleke in dvom. Kako bi lahko bili bolj navihani te dni?
 
Število življenjske poti 9
Strah ima velike oči, notri je pa votel. Mnogi izmed nas so znotraj sebe v resnici prazni. Ta teden predvsem posvetite sebi in svoji notranjosti. 
 
 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.