Magazin > Horoskop in Numerologija
588 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 26. 10.  do 1. 11. 2020

numerologija Shutterstock
Ste mojster sebe. Sijte z vso močjo!

Lekcije 44. tedna: 
Samo vi ste lahko VI in le vi ste najboljši v tem, da ste, kdor ste. Zato – če še niste – odvrzite tuja pričakovanja, pritiska in vse cilje, ki niso vaši. Prečesajte svoje cilje, želje in hrepenenja: so resnično vaša ali se od vas pričakujejo? 

Ste unikat. Kot taki imejte svojo definicijo uspeha. Mnogokrat si nečesa želimo, si nekaj zastavimo, ker se tako spodobi ali pa je trenutno trendovsko. Denimo: si želite biti vitki zato, ker ste tako bolj gibčni in z več energije, je to vam všeč – ali zato, ker boste tako bolj privlačni in po trenutnih lepotnih zapovedih lepši? Iz koga ali kaj izvirajo vaše želje?

Na vse nas je v otroštvu in tekom življenja močno vplivalo oglaševanje in sporočila medijev, tudi osebe, katere so se nas dotaknile in si kar malo želimo jim biti bolj podobni. Naj bodo to navdihi in nežni odtenki originala, ki ste vi! Naj vam podajo idejo, ne pa celotnega koncepta.

V temu času bi se nam lahko marsikateri načrt sfižil, saj bomo tako lažje prepoznali, kaj nam resnično veliko pomeni in kaj ne toliko kot smo menili. Če zlahka dvignete roke od nečesa (ali nekoga), potem to že ni bila prava pot in bodite hvaležni, da se je to izkazalo prej, raje kot kasneje.

Prevzemite pobudo in sami raziskujte. Bodite radovedni od kod izvira vaš okus za glasbo, hrano, filme, knjige, najljubša barva… presenečeni boste, kaj vse boste o sebi izvedeli, če boste le pogledali dovolj globoko vase.

Obenem pa postavite nove temelje. Število 44 (v 44.tednu smo) označuje mojstra manifestacije. 

Največja umetnina, ki jo gradite, ste vi. Bodite svoj unikat. 


VPRAŠANJA V POMOČ
Česa ste si želeli kot otrok?
Kaj vas je v otroštvu privlačilo?
Kako bi živeli, če bi imeli prav vse možnosi?

 
UGODEN ČAS ZA
Dolgoročne odločitve
Oblikovanje novih vrednot
Gradbena dela

 
Število življenjske poti 1 
Življenje boste ''prenavljali'' na čustvenem področju. Bodite iskreni do sebe. Kakšnih odnosov si želite in koliko sebe ste pripravljeni vložiti v njih?


Število življenjske poti 2
V ospredju bodo podzavestni miselni vzorci, ki vam dejansko škodujejo. Pokukajte ven iz obrambnih mehanizmov. Morda ste pa že varni? Ste, ste.


Število življenjske poti 3
Prisluhnite svoji intuiciji ter notranjemu otroku, ki vse bolj glasno opominjata na nekaj prav posebnega. No, tudi vi ste nekaj prav posebnega, kajne? 


Število življenjske poti 4
Presezite želje družine. Oblikujte svoje. Stopite v novo realnost, ki jo oblikujete vi z vsemi odtenki barvne palete, ne le za vas izbranimi. 


Število življenjske poti 5 
Temelji so pomembni, saj nam pomagajo biti močni kjerkoli in kdorkoli smo. Kako lahko najbolj ključne gradnike sebe negujete in ste obenem kot veter?


Število življenjske poti 6
Svoboda ni nevarna. Je možnost spreminjanja in rasti. Nikogar ne izdate, če ste, kdor ste. Kadar sledite tujim željam, pravzaprav izdate sebe. 


Število življenjske poti 7
Čustvena intenziteta tedna bo pokazala, kaj je in kaj ni (več) pomembno v vašem srcu, duhu in razumu. Bodite odprti sporočilom vašega srca. 


Število življenjske poti 8
Duhovno ste veliko naredili v svojem življenju, pa ste na sebe ponosni? Kadar niste suvereni, se pravzaprav sami kaznujete. Večkrat se srčno pohvalite.


Število življenjske poti 9 
Življenje niso cilji in dosežki, temveč so notranje bogastvo. Ste osrečili eno posebno osebo? Ste osrečili sebe  in druge? Ste srečni? Čas je za zdravljenje. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.