Magazin > Horoskop in Numerologija
451 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 26. 8. do 2. 9. 2018

numerologija Shutterstock
Življenje je tvoje, živi ga po svoje!

Lekcije 35. tedna:
Razlikovati svoje in tuje želje je lahko izziv. Veliko vrednost nam je položenih v zibko, zato stremimo k podobnih ali uporniško ravno nasprotnim ciljem kot naši starši in okolica, družba. Za 'domačo nalogo' se opazujte tekom tedna: kakšno hrano izbirate, navade, način razmišljanja, oblačenja, komunikacije,… najosnovnejša dejanja vsakodnevnih trenutkov opazujte. Koliko je v njih vas in koliko je naučenega? Bi kaj spremenili?
 
Vprašanje: ''ali bi bilo tole pomembno, če bi se rodil/a v Afriki med domorodci?'', naj vas spremlja v tem tednu.
 
V resnici potrebujemo bore malo. Vodo, kisik, zdravo hrano. In ironično, ravno z virom vode, kisika in hrane ravnamo lahko bi rekli izjemno mačehovsko. Ni daleč dan, ko bo pitna vodo na voljo le še na policah trgovin in malček dalj je dan, ko bomo tudi mi kupovali kisik v plastenkah, kot se to že dogaja.
 
Število 8 (35. teden nosi vibracije števila 8, ravno tako mesec avgust in zadnja cifra letnice 2018) opozarja na pravo vrednost denarja. Seštevek letnice 2 opominja na pomembnost povezovanja in kaj nas bolj povezuje med seboj kot naš prelepi planet? Saj vendarle dihamo isti zrak, pijemo isto vodo, živimo v istem bivalnem prostoru.
 
Leto 2019 bo  zaostrilo že sedaj žalosten položaj pohlepa in stiske navadnega (vse bolj revnega)  človeka. Tematika, ki se pričenja konec letošnjega avgusta se bo nadaljevala v leto 2019.
 
Zakaj?
Sprememba zavedanja & zavesti je več kot potrebna.  
 
Kaj to pomeni za Vas?
Klic k spremembi velja za vse nas. Celota je vsak izmed nas. Učimo se lastne pomembnosti kot delčka celote. Ena oseba lahko doseže spremembo. Kar pomislite na ženo/moža, soseda, šefa, politiko, stanje v državi itd, ki vam je zagrenilo dan ali pa na trenutke sveže zaljubljenosti.
 
Nauk
Dovolj ste. Vi sami ste dovolj, točno takšni kot ste, da doprinesete pozitivno spremembo.
 
V tem tednu nam bo življenje postreglo s kar nekaj situacijami, v katerih bi lahko bili boljši človek. Bodimo bolj potrpežljivi, uvidevni, razumevajoči in zvedavi. Raziskujmo, namesto, da nasedamo na škandalozne izjave, katerih je več kot dovolj po spletu.
 
Kdo ste vi in kakšno je vaše stališče, vrednote in prioritete lahko poveste le vi. Na to vprašanje vi odgovarjate in prav nihče drug.
 
Ne zamudite
Numerološke delavnice o letu 2019 bodo letos organizirane že v mesecu novembru.

VPRAŠANJA V POMOČ:
Bi se lahko bolje organizirali?
Kaj bi dejali, da je za vas potratno?
Kako lahko živite manj obremenilno za planet?
Kaj boste še danes spremenili?
 
UGODEN ČAS ZA:
Inovativno ustvarjanje
Umetnost, potovanja in sklepanje poslov
Okrepitev samozavesti
 
Število življenjske poti 1
Opustite vse navade, ki vas črpajo. Sem sodi tudi druženje z osebami, ki vas vedno znova utrudijo. Zdaj je čas za zdravljenje vaših čustvenih ran, ne tujih.
 
Število življenjske poti 2    
Opazili boste naval nove odločnosti, kateremu sledite. Zdaj je čas, da zberete pogum za vse tiste korake, s katerimi že dalj časa odlašate. Zmorete!
 
Število življenjske poti 3    
Nekdo vam bi želel priskočiti na pomoč, a le-to včasih sila težko sprejmete. Naj bo ta teden izjema. Odprite se sprejemanju vsega dobrega. Zaupajte v dobroto.
 
Število življenjske poti 4    
Vam kdaj očitajo, da ste preveč resni ali celo trmasti? Ta teden se sprostite, bodite bolj igrivi in opazili boste, da boste vse boljše volje. Uživajte v sebi.
 
Število življenjske poti 5    
Bodite pozorni, da vas preprosto ne zanese ta teden. Zelo možno je, da bo nek dogodek sprožil žalosten spomin ali strah. (Tokrat) beg ni rešitev.
 
Število življenjske poti 6    
Malo več spontanih trenutkov se vam obeta in vsaj ena sprememba načrtovanega. Ne oklepajte se preteklosti (tudi vzorcev) razen, če bi jo želeli podoživeti.
 
Število življenjske poti 7    
Naj vas morebitna čustvenost ne zmede. Prisluhnite sporočilu, ki ga prinaša. Zdaj je idealen čas za okrepitev lastne vrednosti. Ne bodite prestrogi do sebe.
 
Število življenjske poti 8    
Izpopolnili boste lahko svoje znanje in sposobnosti ter tako postali bolj suvereni v delovanju tako v poslovnem svetu kot tudi doma. Pohvalite se.
 
Število življenjske poti 9    
Nagrajeni boste za preteklo dobro delo in sočutje zato v tem času na noben način ne trmarite, da boste že sami poskrbeli za vse. Zdaj je čas za sprejemanje!
 
 
 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.