Magazin > Horoskop in Numerologija
23 ogledov

NuMeRoSkOp za teden od 26. 9. do 2. 10. 2011

Lili Sorum Anže Godec
Otrok naj bi bil varen v materinem naročju. Tako ali podobno varnost kasneje v življenju iščemo v finančnem udobju, ustaljenih navadah in podobno. Pogosto si zapremo vrata v morebitni lepši jutri, ker je bolj varen vrabec v roki kot golob na strehi.

Četudi se pred nami razprostira poljana novih možnosti, je korak v neznano seveda tvegan – zato se v večini primerov odločimo ostati v znanem, a morda tudi varljivem občutku varnosti ustaljenega okolja in navad.

Oktober nam tega ne bo dovoljeval. Prehod bo občuten že konec tega tedna.

Število življenjske poti 1
Trudili se boste okrepiti občutek varnosti. Povečan strah in negotovost naj Vas ljubeče opozorita, na katera področja Življenja je treba usmeriti več pozornosti.

Število življenjske poti 2
Kljub nagibanju k odlašanju in prelaganju zadanega se v tem tednu prepustite vetru svobode in občutku neomejenosti. Sledite svojim sanjam. Ne bodo prišle same od sebe.

Število življenjske poti 3
Nekoliko bolj čustveno boste dojemali dogajanje – pomembno je, da iščete pot, ki prinese več miru in svetlobe za Vas. Odgovorni ste samo zase.

Število življenjske poti 4
Odmaknite se od vrveža in razbistrite svoje misli. Vzemite si čas zase. Pomembno je, da Vi veste, kdo ste in kam ste namenjeni.  Potrebujete mir in tišino.

Število življenjske poti 5
Nekoliko bolj podjetno se boste lotevali zadanih ciljev. Tudi malo bolj prismuknjene misli bodo v vaši glavi nenadoma dobile jasnejšo sliko, kako jih izvesti.

Število življenjske poti 6
Zapustili boste situacijo ali odnos, ki je do Vas škodljiv. Če se ne boste postavili sami zase, se nihče ne bo. Včasih mir pri hiši ni vreden Vaše žrtve.

Število življenjske poti 7
Pogumno poglejte novim izzivom v oči in se soočite s strahovi. Pred Vami je čas akcije. Prenehajte z odlašanjem in iskanjem izgovorov. Temu se reče lenoba.

Število življenjske poti  8
Obdobje komunikacije. Čas povezovanja. Tudi obdobje odlašanja in prelaganja, dvomov in neodločnosti. Prisluhnite tako toplini kot tudi bolečini. Poslušajte se.

Število življenjske poti 9
Presezite svojo občutljivost in se zazrite Resnici v oči. Pomembno je, da ne izgubite tal pod nogami. Kakšna je Vaša pot? Kam ste namenjeni Vi? Ostanite zbrani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.