Magazin > Horoskop in Numerologija
1529 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 27. 11. do 3. 12. 2023

numerologija Profimedia
Prihajajo energični dnevi!

Teden pred nami podpira strukturirano delovanje, ki je usmerjeno v točno določen cilj. Bolj, kot boste odločni in proaktivni, bolje vam bo šlo! Sedaj ni čas za razmislek in dvom, počitek in regeneracijo, ponavljanje preteklih izbir (torej napak) in ponovnih priložnosti.

V tem tednu razmišljajte čim bolj dolgoročno. Odločajte se za mnogo let naprej. Uporabite energijo tedna, da bi presodili kaj deluje in kaj ne. Predvsem pa za odločitev česa si in česa si ne želite (več).

Prehod v mesec december bo intenziven, saj se že občutijo energije leta 2024. Mnogi bodo vse bolj nemirni in tudi neučakani. Ta in naslednji teden nam dodajata še nekaj energije števila 4 (48. in 49. teden) nato pa se nam obetajo trije tedni bolj nihajočih energij, ko bomo vse bolj nestanovitni. Karkoli je potrebno urediti, storite to sedaj. 

Izkoristite energije tedna tudi za to, da bi postavili cilje višje, se odločali bolje  – ter energijo naslednjega tedna za to, da bi sprejemali boljše zase. 

VPRAŠANJA V POMOČ
Naštejte svoje prioritete
Kdo / kaj in zakaj je najbolj pomembno?
Česa si želite več?
Česa si želite manj?
Zakaj?

UGODEN ČAS ZA
Dolgoročno odločitev
Več odločnosti
Bolj praktičen pristop
Bolj zdravo navado

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Spremenite svoj pristop. Bodite bolj praktični in pa, upočasnite svoj korak. Zdaj ni čas, da bi hiteli. Zdaj preudarite, kaj boste obdržali.

Število življenjske poti 2
Bodite odprti drugačnim možnostim, načinom delovanja in predvsem nenavadnim osebam. Tudi neznanec je lahko učitelj.

Število življenjske poti 3
Ljubeče v nov dan. Obdaja vas nekoliko bolj romantična energija. Možna po potreba po več bližine in topline. Uživajte v sebi.

Število življenjske poti 4
Ne nasedajte vsaki misli, ki vas prešine. Ta teden se učite razlikovati med strahom in opozorilom intuicije. Zaupajte si.

Število življenjske poti 5
Zaupajte občutkom. Občasno se zgodi, da nas čustva tako prevzamejo, da si ne moremo več zatiskati oči. Odločneje!

Število življenjske poti 6
Zaključek ni nujno konec. Morda pa je napočil čas za transformacijo ali pa preprosto premor. Ne zapravljajte več svojega časa. 

Število življenjske poti 7
Bodite pozorni na podrobnosti, ki so nove. Nekaj se vam bo razkrilo ta teden, za kar ste menili, da že vse veste. Potrpežljivo.

Število življenjske poti 8
Povezujte se z osebami, ki vam lahko pomagajo in so vam podobni. Zdaj ni čas, da bi za vse poskrbeli sami. 

Število življenjske poti 9
Ustvarjalni dnevi so pred vami. Skušajte najti rešitev tam, kjer se zdi, da je ni. In to zabavno. To je izziv tega tedna za vas. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.