Magazin > Horoskop in Numerologija
1209 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 27. 2. do 5. 3. 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Metalo nas bo.

Februar je bil mesec preteklosti in nostalgije, marec bo čas pogleda naprej. Kje pa ste vi? Jaz upam, da TUKAJ in SEDAJ.

Energije so zmedene z namenom. No, energije niso zmedene - to smo mi. Življenje vedno ve, kaj počne, ljudje pa radi tako ali drugače kompliciramo.

Uporabimo energijo tedna za pogled nazaj in naprej. Na trenutke bomo prikupno zmedeni, pa tudi tečni in razdražljivi ter dobrovoljni in nadvse pozitivni. In kaj ni ravno to čar življenja? Ni dneva brez noči, žalosti brez radosti in nas brez vseh odtenkov sive?

Teden prinaša možnost zdravljenja preteklosti, novo priložnost in obenem preboj nekje, kjer ga ne bi nikakor pričakovali, zato ga bodo mnogi spregledali. 

Kaj zdaj?
Čuječe v prav vsak nov dan. 
Saj vemo, da je nepopisan list, kajne?

Popišite ga s svojo energijo in zapolnite s svojimi barvami, pa bo najbolj ''prav''.

VPRAŠANJA V POMOČ:
Kaj boste pustili v preteklosti?
Česa si želite v prihodnosti?
Bi dejali, da ste nekaj spregledali zato v sedanjosti?

UGODEN ČAS ZA:
Zaključek
Preobrazbo 
Ponovno priložnost

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Kaj je pravzaprav odločnost? Kaj je pravzaprav pogum? Kakšna sta vaša odgovora na ti vprašani? Ste vi odločni in pogumni? Zakaj. Čakajo vas ogledala.

Število življenjske poti 2
Povezovanje je dvosmerna cesta, na kateri imate včasih prednost in včasih ne. Kako vi osebno doživljate svojo vožnjo med odnosi, katerih pomemben del ste?

Število življenjske poti 3
Marec bo čas bolj bujne domišljije, zato se bo zdelo, da kar malo lažje dihate in bolj cvetite. Bodite pozorni katere misli plevela s se razbohotile v vašem prelepem vrtu.

Število življenjske poti 4
Strah ima velike oči. Dojemamo ga zelo realno, zato se te dni ne pustite ukaniti vsaki misli, ki se bo pretkano želela zakrinkati v intuicijo. Ni vse preroški uvid. 

Število življenjske poti 5
Sprememba je začimba vašega življenja, a ne bodite odvisni od le-te. Naj bodo smernica za ta teden: napredek. Korak naprej. Rast. Razvoj. Ne zgolj dinamika in strast.

Število življenjske poti 6
Zdrava Ljubezen se prične z zdravo ljubeznijo do sebe, ki pa ni nikoli prav preprost dosežek. Ta teden se večkrat spomnite na to. Ne bodite prestrogi do sebe te dni.

Število življenjske poti 7
Včasih se osredotočamo na ne najbolj pomemben podatek. Ta teden zato bodite čim bolj radovedni in zvedavi. Analizirajte, saj to je vaš adut, a ne omejujte se. 

Število življenjske poti 8
Energija oziroma vsaj ena situacija bo od vas zahtevala odločitev. Od česa bi se želeli ločiti za vse večne čase in predvsem zakaj? Zakaj je to pomembno? In znova… zakaj?

Število življenjske poti 9
Zdravljenje se včasih odvija na najbolj zanimive in nepričakovane načine. Sprva zdravilnega učinka niti ne boste opazili, nato pa vam bo dana možnost korenitega zaključka.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.