Magazin > Horoskop in Numerologija
1711 ogledov

Numeroskop za teden od 27. do 2. junija 2019

numerologija Shutterstock
Lahko ste le Mojster sebe, zato ne imitirajte drugih!

Lekcije 22. tedna: 
Vsak izmed nas se je rodil, da bi postal najboljša verzija sebe kot človeka. Seveda se poti doseganja zrelosti razlikujejo: kakšna je vaša? Odgovori se ne skrivajo vedno v knjigah in duhovnih praksah. Najbolj globoki se nahajajo v naših lastnih izkušnjah, redko v teoriji. Doživite Življenje. Doživite sebe.

Energija tega tedna nas bo vedno znova preko nenavadnih dogodkov, povezanih s preteklostjo in možno tudi vašimi starši ali predniki, opominjala, da ste sebi lastna oseba in unikat. Niste dolžni živeti sanj vaših staršev. Pravzaprav je zelo malo tistega, kar ste ''dolžni'' početi. V šali včasih rečemo: ''Samo umreti je treba''.

V tem času preglejte svoj lasten napredek od leta 2012 do danes. Kako bi opisali spremembe okoli vas in znotraj vas? Bi rekli, da so se vaši odzivi na boleče situacije, na strah in vse, nad čimer nimate kontrole, spremenil? 

Življenje vedno diha, raste in se razvija. Nikoli ne gre nazaj, zato ne plavajte proti toku nazaj v preteklost, ampak gradite prihodnost. Izbire in odločitve tega tedna bodo trajne, zato jih izbirajte s preudarkom, s srcem in z razumom.

VPRAŠANJA V POMOČ
Kdo ste nekoč bili?
Kdo vas navdihuje, kdo je vaš idol?
Koliko stopnic vam manjka do nivoja te osebe?
Kako jih boste prehodili? Določite prvi korak in se ga lotite še ta teden! 
 
UGODEN ČAS ZA
Pogovor s starši
Učenje od starejših
Duhovno delo na sebi
Gradbena dela 

 
Število življenjske poti 1
Čeprav ste dinamična oseba, vas bodo nihanja presenetila. Namen? Ste inovator. Je možno, da ste prenehali premikati meje možnega v vašem življenju?
 
Število življenjske poti 2
Idealno obdobje za pričetek nove resne zveze ali pa poglobitev obstoječe. V obeh primerih bi se lahko pojavil strah pred izgubo ali pa strah pred nepoznanim.
 
Število življenjske poti 3
Ne vzemite vsake izrečene besede preveč resno. Ne oklepajte se podrobnosti, ki morda niti niso najbolj pomembne ta hip. Sami sebi priznajte resnico o sebi. 
 
Število življenjske poti 4
Vaše sposobnosti manifestiranja so okrepljene ta teden. Bodite pozorni na misli ter energijo, ki jo oddajate. Izhajate iz ljubezni in zaupanje. Strah vas je lahko kdaj drugič!
 
Število življenjske poti 5
Teden sprejemanja in žetve! Na čemu dalj časa delate (osebnostno delo), pa se nikakor ne zdi, da bi se premaknili? Opazujte življenje ta teden, presenetilo vas bo. 
 
Število življenjske poti 6
Navdal vas bo občutek poguma, zato ga izkoristite za tiste korake, kateri so vas še leto nazaj navdali s strahom. Kako ste lahko bolj Vi, ne glede na ljudi okoli vas?
 
Število življenjske poti 7
Ne zapirajte se v sebe. Dogodki, ki vas spravljajo iz balansa, so tu zato, da bi vas spodbudili, da se odprete in pogovorite z nekom. Ugoden čas za povezovanje. 
 
Število življenjske poti 8
Sreča se vas drži in pa bolj bujna domišljija. Ustvarjajte in dovolite si več igrivosti. Svoje cilje postavite višje in se ob tem zabavajte. Družite se z mlajšimi.
 
 
Število življenjske poti 9
Razumete naravni cikle življenja, a kaj ko bi si želeli svojim ljubim osebam odvzeti njihovo bolečino, zato ste mnogokrat spužva. Zdaj je čas za vaš počitek! 
 
 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.