Magazin > Horoskop in Numerologija
42 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 27.9. - 3.10.

lili_sorum_2003 Žurnal24 main
Pred nami je čas ustvarjanja iz srca in duše. Kje ste na svoji poti zaspali in nase pozabili?

Prebudite se v zgodnjejesenskem obdobju in tako kot narava počasi postaja vse bolj barvita, tudi vi obogatite barve svojega življenja.

Število življenjske poti 1
Ali  temelji, na katerih gradite svoje življenje, izhajajo iz vaših otroških sanj in bistva vašega srca? Ali gradijo vas ali preprosto sledijo pričakovanjem drugih oseb? Usmerite pozornost k ustvarjanju tega, kar si želite – ne hranite svojih strahov.
 
Število življenjske poti 2

Ste zelo prilagodljiva oseba, a vprašajte se, kdaj se prilagodite tudi, ko je nekaj, kar počnete proti vašim načelom. Radi se skrijete v ozadje in le tiho opazujete sadove svojega dela, tudi če si jih lastijo drugi. Je to pravično?
 
Število življenjske poti 3
Ozrite se vase, kaj vam simbolizira najglobljo srečo in nato se vprašajte, ali sploh počnete karkoli, da bi jo dosegli? Ste dosledni v doseganju ciljev, ali vam je to le neka želja, za katero niste pripravljeni storiti kaj veliko? Naj življenje  ne mine brez vas.
 
Število življenjske poti 4
Svojo domiselnost boste kanalizirali preko učenih ugotovitev in nekih načrtov za prihodnost, za katere že vnaprej veste, da niso smiselni. Eno so sanje, drugo je slediti sanjam. Nič vam ne bo samo od sebe padlo v naročje.
 
Število življenjske poti 5
Svojo navihanost usmerite v poslovni del vašega življenja in oblikujte nek pristop, ki bo učinkovit in praktičen.  Domiselnost naj vam bo orodje, ki vam pomaga, ne izgovor za zabavanje namesto dela. Bodite aktivni.

Lekcije tega tedna:
Ali izhajate iz ljubezni in miru, ali izhajate iz strahov in jeze? Vprašajte se, ali vaša dejanja vodijo k večjemu miru v vašem življenju? Potem je to prava pot.

Število življenjske poti 6
Pretrgajte vezi s preteklostjo. Ozrite se vase in opustite tiste dele sebe, ki vam niso všeč in, ki niso vi. Vaša mama ima vaše slike iz otroštva, a vi niste več otrok. Čas je, da zaključite, kar vam ne služi; pokopljete kar ni dobro.
 
Število življenjske poti 7

Pred vami je svež, nov, nepopisan list. Znotraj vas brbota domišljija in kreativnost. Primite čopič, ki ustvarja vaše življenje, v svoje roke in bodite slikoviti. Kako sliko boste uprizorili na platnu, ki se imenuje Življenje?
 
Število življenjske poti 8
Bodite bolj sproščeni in radostni v komunikaciji. Povezujte se z osebami, ki vam prinašajo radost v življenje in spodbudite smeh v svojem življenju. Ne hodite po temi, raje prižgite luč. Vemo pa, da vsi v srcu nosimo lepo.
 
Število življenjske poti 9
Čas za preoblikovanje vašega vsakdana, življenja, navad in pretrganje rutine. Oblikujte vaše dneve bolj polne smeha in aktivnosti, nečesa novega in lepega. Napolnite se z radostjo in ustvarjalnostjo. Bodite inovativni. Uživajte v sebi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.