Magazin > Horoskop in Numerologija
2 ogledov

NuMeRoSkOp za teden od 28. 10. do 3. 11. 2013

jesen Shutterstock
Manifestacija je proces. Oblikujemo, ustvarjamo. Ali smo z nogami na tleh, pa odloča kako zlahka to počnemo.

Število življenjske poti 1
Pred vami je čas žetve. Opazujte vaš vsakdanjik tega tedna. Se je zgodilo kaj nepričakovanega? Ozrite se 8 do 9 tednov nazaj na dogajanje. Takrat se je pričelo. Sprejmite dobro in učite se iz slabega.

Število življenjske poti 2
Obetajo se vam nove možnosti in nenavadne poti. Od vas je odvisno ali boste sprejeli izziv ali boste ostali na že utečenih tirnicah. Pomembno je, da pretehtate vse prednosti in slabosti pred odločitvijo.

Število življenjske poti 3
Analitično se lotite dileme, ki je pred vami. Ne ozirajte se na trenutno stanje. Ne pričakujte takojšnjih rezultatov. Odmaknite se od situacije in jo analizirajte kot bi to storil nepristranski novinar.

Število življenjske poti 4
Podjetno se lotite prav vsega zadanega in sproti si postavljajte nove, višje cilje. Res je, da učinek ne bo takojšen, zavedajte pa se, da vas Vesolje trenutno izjemno podpira zato bodite odločni in aktivni.

Število življenjske poti 5
Zaključite. Dovolj je bilo. Ne bežite. Ampak korektno zaključite projekte, odnose in odidite iz situacij, ki ne vodijo nikamor. Zelo kmalu si boste hvaležni za ta korak, saj boste imeli veliko več energije.

Število življenjske poti 6
Pogumno se soočite s svežimi izzivi. Ne definirajte sebe kot ženo/mamo, kot direktorja/brata in podobno. To je vloga. Zavoljo vloge ne žrtvujte sebe, ampak sijte taki kot ste. Popolni. Čas je za korak naprej.

Število življenjske poti 7
Povezujte se. Bodite odprti. V vaši bližini se nahaja nekdo, ki ima pomembne informacije za vas, ki vam lahko zelo pomagajo – če boste le voljni prisluhniti. Seveda, prvi korak je, da zaupate svoje tegobe.

Število življenjske poti 8
Sreča se vas drži, zato ustvarjajte kot da prav nobenih omejitev ni. Naj ima vaša domišljija krila in na njih poletite preko svojim omejitev in tudi dobesedno mej. Čas je za uspeh. Čas je za vas.

Število življenjske poti 9
Možno je, da boste deležni korenitih in zelo temeljnih sprememb. Zamajali se bodo temelji. Imate priložnost jih postaviti na novo ali pa se (utopično) trudite jih postaviti na približno enako mesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.