Magazin > Horoskop in Numerologija
1130 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 28. 10. do 3. 11. 2019

numerologija Shutterstock
Osvobodite se lastnih omejitev!

Lekcije 45. tedna:
Nihče nas ne more tako močno ovirati, kot se oviramo sami. Ko ne verjamemo, da zmoremo, seveda ne bomo sebe 100% vložili v zadevo. Izgubil se bo žar, nadomestil ga bo dvom in strah ter pretirana previdnost. Kot bi vozili z ročno zavoro. Zdaj je čas, da jo (simbolično) popustite.
 
Zaupanje v sebe je ključno, da bi zaupali v življenje in ne v obratni smeri. Ko verjamemo vase, verjamemo v življenje – vesolje – boga. Sicer pa nas življenje lahko zasipa z dobrim, pa tega ne bomo znali prepoznati ali sprejeti, saj bomo pričakovali nekaj slabega. Vsi poznamo ljudi, katerim se nasmehne sreča in namesto, da bi bili veseli, trmasto iščejo nekaj slabega. Tisti znani, ''da, AMPAK…'' je uničil mnogo lepega. Se kdaj pojavi pri vas?

V tem tednu prilagodite svoje želje, okrepite jih z zaupanjem v sebe in se odprite sprejemanju najboljšega, kar se lahko zgodi.

Prvi korak je vedno spuščanje preteklosti. Občutek, da ste nesposobni vam prav nič ne pomaga. Kadar ste jezni na sebe, kadar ste prestrogi, si škodujete. Bodite do sebe nežni in se raje spodbujajte.

Naslednji teden bo čas za korak naprej. Za zdaj pa se še malo spočijte.
 
VPRAŠANJA V POMOČ

Kdo ste si želeli, da bi bili, ko ste bili otrok?
Vesolje vam je dalo še eno priložnost: za kaj jo boste izkoristili?
 
UGODEN ČAS ZA
Zaključevanje vsega, kar ne deluje več
Korenite spremembe
 
Število življenjske poti 1
Ste vizionar, a ne načrtujte preveč daljnosežno. Včasih spregledate dani dan, ker preveč razmišljate o tem, kaj bo čez nekaj let.
 
Število življenjske poti 2

Povezujte se s sebi podobnimi in očitkov, da je z vami nekaj narobe ne bo v več. Pa tudi ne občutka, da ste drugačni in ''napačni''.
 
Število življenjske poti 3
Ohranite svojo otroško iskro in optimizem. Aktivirajte ju. Polepšajte dan sebi in okolici. Čaka vas nekaj lepega tam, kjer tega ne pričakujete.
 
Število življenjske poti 4

Ko polagamo nove temelje, je včasih treba riti po zemlji in odstraniti nesnago. Točno to storite ta teden. Kdo ali kaj vam škoduje?
 
Število življenjske poti 5
Svoboda je zelo pomembna za vas, zato jo poiščite najprej v sebi. Si VI dovolite biti kdor ste? Možna je sprememba ali selitev.
 
Število življenjske poti 6
Ljubezen do sebe je lekcija celotnega vašega življenja. V tem tednu vam bo šla mnogo bolje od rok, oziroma srčka. Imejte se radi.
 
Število življenjske poti 7
Um in srce bi si lahko bila v nasprotju v tem času. Ne pozabite, da ste vi mojster svojega življenja, in da sreča je občutek.
 
Število življenjske poti 8

Uspeh, uspeh in še enkrat uspeh. Izkoristite ta čas za žetev. Spremite nagrade za dobro delo. Zdaj niste vi gonilna sila.
 
Število življenjske poti 9
Tu ste, da bi zdravili svet okoli sebe. Včasih preko svoje bolečine. Sedaj si vzemite čas za zdravljenje svoje preteklosti.  
 
 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.