Magazin > Horoskop in Numerologija
14 ogledov

NuMeRoSkOp za teden od 28. 5. do 3. 6. 2012

numerologija Shutterstock
Mnogokrat nismo prepričani, da bomo kos novim izzivom, ali pa smo morda, celo verjetneje, preleni, da bi si jih dodatno naložili. Vse prevečkrat se izkaže, da imamo nekoliko več dela – toda ker ga ne usmerjamo sami, so njegovih učinkov deležni drugi in ne mi.

Število življenjske poti 1
Odmaknite se od vsega, česar si ne želite Vi in kar za Vas ni dobro. Ugotovili boste, da imate več časa, ste boljše volje in bolj spočiti. Kmalu si boste hvaležni.

Število življenjske poti 2
Opogumite se in zagrizite v jabolko, ki ga nekako odrivate. Če je to Vaš cilj in želja, zakaj odlašati? Če si nečesa ne želite, poiščite nov cilj in se mu posvetite. Danes, jutri – zdaj.

Število življenjske poti 3
Kakšna so Vaša in kakšna tuja pričakovanja – usmeritve glede Vašega življenja? Si jemljete pravico drugim določati njihove želje? Ne? Zakaj dovoljujete drugim, da to počnejo za Vas?

Število življenjske poti 4
Vse lepo in prav, red mora biti – pa malo norčavosti tudi. Kako lahko popestrite svoje delo in naloge, da ne bi bili vsak dan monotono enaki? Rutina naj bo izgnana ta teden. Uživajte.

Število življenjske poti 5
Zavihajte rokave in se poglobite v zadane cilje. Zdaj je pravi čas za korak naprej, predvsem na poslovnem področju. Zaupajte Vase in svoje sposobnosti. Pokažite jih tam, kjer nekaj veljajo.

Število življenjske poti 6
Ali ločite svoje želje in tuja pričakovanja? Kaj počnete zaradi daj/dam in kaj zaradi sebe? Nič ni narobe s kompromisom, dokler ste pristno dobrega deležni tudi Vi. Je tako?

Število življenjske poti 7
Čustva so nekaj, kar včasih doživljate kot oviro. Morda gre le za drugačno perspektivo? Morda bi Vam lahko služila kot vodilo, intuicija in smernica. Šesti čut Vas nikoli ne vara, kajne?

Število življenjske poti 8
Ta teden se boste počutili dobro – vse, česar se lotite, je uspeh – torej preudarite svoje ravnanje. Briljirali boste. Izpopolnili boste svoje delo, svoje rezultate; seveda tudi sami sebe.

Število življenjske poti 9
Bodite pogumni in samostojni. Postavite se za svoje cilje, zagovarjajte svoje mnenje – in tudi odnehajte, če ni smisla. Ne morete prebuditi nekoga, ki želi spati. Zaželite mu lepe sanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.