Magazin > Horoskop in Numerologija
923 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od  29. 6. do 5. 7. 2020

numerologija Shutterstock
Črpajte znanje iz preteklosti!

Lili Sorum | Avtor: Anže Godec Anže Godec
Lekcije 27. tedna: 
Preteklost je naša učiteljica, zato se ne pretvarjajmo, da je nimamo. Vsi smo kdaj ravnali slabše, kot bi lahko, a to ne pomeni, da smo zato slabi ali nevredni dobrega. Vedno ste vredni razumevanja in svoje lastne Ljubezni. Kadar si ju odtegujete, sami krojite situacije, v katerih vas bodo tudi drugi preostro obsojali.

Energija tedna bo spodbujala, da se ozremo v preteklost podobno, kot bi brali knjigo o duhovni rasti. Kako bi lahko bila naša lastna preteklost, učinek dejanj in načina razmišljanja ter delovanja učbenik? Ne obžalujte je. Ne plavajte v njej. Le tako boste lahko tokrat videli drugo plat zgodbe, ki je v danem trenutku niste zmogli. 

Vsaka zgodba ima vsaj dve plati, zato je pomembno, da se potrudimo razumeti obe, ne zgolj ene. Predvsem pa pustimo občutke v preteklosti. Seveda bodo privreli na dan, tako lepi kot bridki, a podoživljanje nam ne bo prineslo nauka, le znova in znova travmo ali upanje, na nekaj, kar je, priznajmo si, minilo. 

Energija števila 7 (mesec julij) bo dodajala potrebo po pravičnosti. Predvidevati je, da se boste ta teden lažje pogovorili in marsikateri pretekli nesporazum zgladili. 

Zdaj je čas za zdravljenje razočaranj, izgub in ran preteklosti. Ne odpirajte jih vedno znova, temveč dovolite, da se zacelijo. Dovolite primerjavo: če bi krasto, ki se je naredila na rani ali opeklini vedno znova razpraskali, bi vedno znova odpirali rano in jo morda celo še bolj okužili. Razumemo, da nas srbi, ker se zdravi. Tudi občutki, čustva, spomini, misli ''srbijo'', ker se zdravijo. Ne praskajte. 

VPRAŠANJA V POMOČ
Kaj iz preteklosti še boli?
Česa si želite več?
Kdo ste bili? Ste si všeč?
Kdo boste?
Si boste všeč?


UGODEN ČAS ZA
Iskren pogovor glede preteklosti
Razreševanje nesporazumov
Še en priložnost za razumevanje
Zdravljenje žalosti

 

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1 
Počutili se boste opogumljeni zaradi preteklih dosežkov, a ne zaspite na lovorikah. Kako lahko svoj največji dosežek presežete.

Število življenjske poti 2
Prisluhnite. Predvsem sebi! Zdaj je čas, da vi sebe slišite na način, kot bi si želeli, da bi vas, ko ste bili prizadeti. Imejte se radi. 

Število življenjske poti 3
Česa si je želel otroček v vas, ko mu/ji je bil najbolj hudo? Pomembno je, da znate sami sebi točno to podariti v odrasli dobi.

Število življenjske poti 4
To, česar se bojite, je le ena izmed možnosti – le en možen scenarij. Še najhujše epizode ste preživeli, zato črpajte iz poguma, ne strahu. 

Število življenjske poti 5
Svoboda je stanje uma, pravijo. Je vaš um svoboden, ali ste mu nadeli okove? Zdaj jih pričnite snemati. Nihče jih ne bo namesto vas. 

Število življenjske poti 6
Ljubezen, ki jo premorete do sebe, določa količino ljubezni, ki ste jo sposobni sprejeti. Čudovit čas, da se zdravo zaljubite vase, znova. 


Število življenjske poti 7
Resnica je le ena, ima pa veliko interpretacij, kajne? Edina pomembna je vaša. Kako si vi interpretirate… sebe? Čas je za novo osebo.

Število življenjske poti 8
Odločnost je prvi korak do uspeha. Odločite se, kdo ste, česa si želite ter kako hitro boste to dosegli. Uživajte v procesu sprememb. 


Število življenjske poti 9
Zdravljenje se vedno prične pri samemu sebi. Kdaj niste bili to, kar menite, da ste in kako bi lahko tudi za sebe ljubeče poskrbeli?


 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.