Magazin > Horoskop in Numerologija
2529 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 28. 8. do 3. 9. 2023

numerologija Profimedia
Veter preteklosti veje izza ovinka, prežet z vonjem spominov, smeha in solz, občutkov in doživljanj, strasti in otopelosti in vsega, za kar ste menili, da ste že pozabili.

Prehod v september bo tako čustven in nekako nenavaden. Kot bi stali v dneh kanujih – vsak se seveda odpravlja v svoji smeri. Slej kot prej se bo treba odločiti, v katerega boste položili obe nogi, da ne bi padli.

Zato se lotimo tedna z vprašanjem: Česa si ne želim videti? Kako sam/a okrasim situacijo in si pomagam z domišljijo, da se mi ni treba soočiti?

Obenem pa stopite v vsak dan tega tedna z igrivostjo in zaupanjem vase!
 
VPRAŠANJA V POMOČ
Zakaj menite, da bo nekaj šlo narobe?
Kako boste izkoristili ponovne priložnosti?
Česa si najbolj želite 'še enkrat'?

UGODEN ČAS ZA
Nove poslovne ideje
Več odločnosti
Več navihanosti
 

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Postavite temelje delovanju. Radi ste hitri in ta teden vam bo s tega vidika pisan na kožo. Ne pozabite, da je določena količina vztrajnosti vedno potrebna, da se zadeve premaknejo.

Število življenjske poti 2
Vse se bo gibalo v smeri sprememb, zato jim sledite. V tem času se ne boste mogli ukoreniniti ali kakorkoli resnično umiriti, zato se ne trudite v to prisiliti. Dovolite si norčavost v dvoje (ali pa sami).

Število življenjske poti 3
Občutljivi boste bolj kot sicer. Zavedajte se, da ni vsaka beseda kar osebni napad na vas in vsak ''mimoidoči komentar'' ni namenjen prav vam. Krasen čas za romantiko in sladka presenečenja.

Število življenjske poti 4
Malo bolj resno se boste lotili zadev, ki so večini zabavne. Ne jemljite življenja preresno. Sprostite se in si dovolite si spontanost trenutka, ki lahko rodi nekaj prečudovitega. Nasmehnite se.

Število življenjske poti 5
Zamisli, ki se lahko porodijo v iskrici trenutka, lahko tudi v šali, ne spreglejte. V njih se skriva zametek poslovne možnosti. Ali jo boste znali prepoznati, pa je odvisno samo in samo od vas.

Število življenjske poti 6
Preteklost naj odide. Ne igrajte se igric, ne lovite svojega repa (kot mačka) z vedno istimi izgovori, strahovi in omejitvami. Kaj ni bilo dovolj? Stopite ven iz začaranega kroga navidezne nebogljenosti.

Število življenjske poti 7
Val svežine in nove energije vas bo zajel v tem tednu. Posvetite se svojemu notranjemu otroku in ne komplicirajte. Podrobnosti v tem času res niso najbolj pomembne. Sprostite se in uživajte v trenutku.

Število življenjske poti 8
Prijala vam bo družba in občutek pripadnosti. Ozrite se v otroštvo, kako so z vami ravnali? So zaupali v vas? Kako pa vi gledate na svoje sposobnosti, znanja in veščine? Uporabite jih domiselno v tem času.

Število življenjske poti 9
Notranji otrok si bo želel na plano. Super je, če se osredotočite na otroške sanje in svoje (duhovno) bistvo, nikakor pa ni tako super, če ste nenadoma užaljeni triletnik, ki kuha mulo. Oboje se lahko zgodi.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.