Magazin > Horoskop in Numerologija
17 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 3. 10. do 9. 10. 2011

Lili Sorum Anže Godec
Pred nami je čas, ko polagamo nove temelje – tak je mesec oktober. Določene cilje bo treba okrepiti, določene izpustiti. Izbirajte modro. Življenje vas bo vzelo zelo resno. Tokrat ne bo popravnih izpitov.

Število življenjske poti 1
Naglo si boste premislili. Po stari navadi se boste zatekli v lastno votlino, misleč: Ne potrebujem nikogar. Razen če bi želeli biti puščavnik, razmislite o pravilnosti svojega ravnanja.

Število življenjske poti 2
Odzivali se boste bolj čustveno kot sicer, bolj preplašeno. Oglejte si svojo preteklost. Ste zmogli prestati izzive? Potem ne dvomite, da so izzivi sedanjosti premočni ali preveč za vas.

Število življenjske poti 3
Ne iščite dokazov znova in znova. Sledite svojemu notranjemu klicu. Posvetite več časa sebi in raziskovanju svojih sanj. Sploh še veste, kaj ste sanjali kot otrok? Posezite po tem.

Število življenjske poti 4
Nekoliko bolj podjetni in zagnani boste kot sicer, zatorej izkoristite to energijo za nove projekte in zamisli. Ne bojte se, da vloženi trud ne bi prinesel dobrih rezultatov.

Število življenjske poti 5
Čeprav bo prvi vzgib želja po begu stran, se zamislite – kaj ne počnete tega že skoraj vse življenje? Včasih je treba vztrajati, četudi še ne vidite lučke na koncu predora.

Število življenjske poti 6
Po tednu zaključevanja je pred vami teden novosti. Ne dojemajte se kot sebične, če sebi želite dobro. Postavite se zase. Ničesar, kar je vaše, ne morete izgubiti.

Število življenjske poti 7
Upoštevajte mnenje drugih, a ne izgubite lastne presoje. Življenje je vaše – vi živite s posledicami, tako pozitivnimi kot negativnimi. Naj ga ne določajo drugi, temveč Vi.

Število življenjske poti 8
Obeta se čas ustvarjalnosti in otroških sanj. Ne dovolite, da bi vas pesimizem prepričal, da je karkoli nemogoče. Bodite domiselni v iskanju rešitev. Bodite nagajivi.

Število življenjske poti 9
Obdobje premagovanja strahov. Zavedajte se, da ima strah velike oči. Še karkoli se je na videz negativnega zgodilo, ste preživeli. Seveda boste prestali tudi to.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.