Magazin > Horoskop in Numerologija
6 ogledov

Numeroskop za teden od 3. 11. do 9. 11.

Lili Sorum Anže Godec
Ali je imeti prav najbolj pomembno?

Ego je tisti, ki je prepričan, da ima prav. Zato so spremembe seveda naporne, kajti prvi korak je popustiti potrebo po nadzoru. Ego obožuje nadzor, saj tako napihuje razlog za svoj lasten obstoj. Če je nekaj treba početi drugače kot do sedaj, kaj to pomeni, da smo do sedaj to počeli narobe? Naš ljubi Ego je tako kaj hitro prizadet in v obrambni poziciji. Govorimo o spremembah, ki prihajajo kot vpliv okolja ali odločitev druge osebe. Stari dobri firbec ne sodi zraven.


Število življenjske poti 1
Obetajo se vam presenečenja na področju medsebojnih odnosov. Bodite strpni in ne loputajte z vrati. Kadar se počutite kritizirane, je vaš odgovor: potrebujem nekaj novega. Tokrat vztrajajte.

Število življenjske poti 2
Opažate, da ste pričeli razmišljati na drugačen način? Zagotovo vam nosi svež vpogled v situacijo ali odnos, ki oddaja že skorajda zatohlo energijo. Sprejmite, česar ne morete spremeniti.

Število življenjske poti 3
Vsaka nova, še tako nora zamisel, potrebuje čas, da dozori. Torej, dopustite domišljiji, da najprej oblikuje koncept do konca in šele nato načrtujte izvedbo le-tega. Vse ob svojem času, kajne?

Število življenjske poti 4
Korak naprej je neizogiben. Ne omahujte več, ne iščite izgovorov. Raje sami skočite v reko ter plavajte, kot da vas tok dogodkov potisne v težje, če sploh, obvladljive brzice. Strah pustite doma.

Število življenjske poti 5
Čustven teden je pred vami. Beg ne bo rešil ničesar, saj vaš srček vedno bije. Torej, priznajte si čustva, katerim se izogibate. Zjokajte se, nasmejte se, nato pa jih spustite. Naj odidejo, naj vas ne kontrolirajo.

Število življenjske poti 6
Nov, resen pristop k težavam, ki se vas že dalj časa držijo. Čustva boste postavili na stranski tir in delovali odločno ter na ven hladno. Upate, da vas bodo vzeli resno in upoštevali. Verjamete vase?

Število življenjske poti 7
Odločitev je tista, ki premakne energijo. Ne sanjarjenje in ne raziskovanje vedno znova. Dovolj je bilo preverjanja podatkov in analiziranja. Sedaj se lotite dejanj. Bodite aktivni in vztrajni.

Število življenjske poti 8
Konec prinese mir in obenem prinese nagrade. Žanjemo, kar smo posejali. Laži nosijo izdajo, resnica svobodo. Ljubezen srečo, varanje samoto. Kako ste postlali svojo posteljo? Nihče je ni namesto vas.

Število življenjske poti 9
Neučakano zrete v prihodnost, prepričani, da navigirate smer svojih korakov. V tem času se bodo dogajali nepričakovani premiki, ki vas bodo spodbudili, da premislite znova česa si želite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.