Magazin > Horoskop in Numerologija
1265 ogledov

NuMeRoSKoP  za teden od 3. 12. do 9. 12. 2018

numerologija Shutterstock
Veselo v december!

Lekcije 49. tedna: 
Ali potrebujemo razlog, da uživamo v življenju? Opazujte sebe in svoje notranje mehanizme v tem tednu. Bi dejali, da se sprožajo občutki krivde, če greste po službi še na pijačko z družbo ali, če odidete nekoliko prej z delovnega mesta? Vas je potrebno prepričevati, da se sprostite ali ravno obratno, komaj čakate, da se pričnejo praznične dogodivščine? 

Še malo in zaključili bomo leto 2018. Mnogi tarnajo, da je bilo zelo težko leto. 

Vse situacije ter napetosti, ki temeljijo na strahu, se bodo nekoliko zaostrile. V tem tednu bi lahko naleteli na malo več odrezavosti in pa nepričakovanih odzivov. Uporabite to energijo, da bi tudi sami pri sebi zaznali ali ste nemara manj pustolovca kot ste menili?

Seveda smo v teoriji vsi pogumni in vse vemo. No, praksa običajno pokaže nekoliko drugačno sliko (nasmeh). Vsak izmed nas se bo soočal s svojimi vzvodi krivde, strahu in občutka ujetosti na svoj način ter na drugem področju. Za nekatere bodo to odnosi, za druge posel, za nekatere zdravje in tako naprej. Ne primerjajte se z okolico in ne tuhtajte kaj vse bi vi storili drugače, če bi bili druga oseba. Verjemite, da bi se ta ista oseba tudi marsičesa kar vi počnete,  lotila drugače kot vi.

Poglejte v sebe. Priznajte si neprijetne občutke, da bi jih lahko ozdravili. Vse nas je kdaj strah, smo utrujeni, tečni, nespretni in pozabljivi. Vsi smo le človek, tudi vi.

Ali to pomeni, da se nam obeta slab teden? Kje pa! V temu času bi se lahko velo malček bolj spočili. pravzaprav, to je edini čas v decembru, v katerem bi se lahko nekoliko bolj spočili, zato umirjeno v nov dan. 

VPRAŠANJA V POMOČ:
Katere omejitve so vam bile priučene v otroštvu?
Se bojite uspeha?
Katerega dela preteklosti se oklepate?

UGODEN ČAS ZA:
Zdravljenje strahu iz preteklosti
Okrepitev fizičnega telesa
Počitek in meditacijo 

Število življenjske poti 1
Edini ste, katerim se obetajo nagle spremembe, ki bi se lahko naglo znova spremenile v prvotno stanje, zato nekaterih niti ne boste zaznali. Užijte vsak trenutek!

Število življenjske poti 2
Pred vami je čustven teden, ki je naklonjen romantiki. Možno je, da boste nepričakovano srečali svojo bivšo simpatijo ali starega znanca. Te dni malo več počivajte.

Število življenjske poti 3
Včasih nam um nagaja in sami preveč kompliciramo ter kar iščemo nekaj, česar ni. Bodite pozorni na svoje misli ta teden. Naj ne iščejo dlake v jajcu. Sprostite se. 

Število življenjske poti 4
Bodite podjetni in aktivni. Za vas pa sedaj ni čas za počitek, ampak za bolj odločne premike v vsakdanjem življenju. Kako bi lahko bili hitrejši in bolj učinkoviti?

Število življenjske poti 5
Ne bojte se občutka zaključevanja, ki ga vsak december nekako prinese. Naj vrata, ki se zapirajo, prinesejo občutek olajšanja in več občutka svobode. To potrebujete.     

Število življenjske poti 6
Odpirajo se nove poti, predvsem na področju odnosov. Si težko zanikate, da vam je nekdo simpatičen; ali pa vse bolj antipatičen? Priznajte si svoja čustva. 

Število življenjske poti 7
Nekdo bi vam lahko stal ob strani ta teden. Ne odrivajte oseb, ki vam dobro hočejo stran. Prisluhnite. Poglejte še drugo plat zgodbe. Lažje se boste odločili januarja.

Število življenjske poti 8
Ustvarjalen in razposajen teden se vam obeta. Uporabite povečano dozo energije za kreativne podvige. Bodite bolj barviti in navihani. Praznično v nov teden. 

Število življenjske poti 9
Možni bodo občutki nelagodja in pa podoživljanja preteklih slabih občutkov. Razlikujte med preteklostjo in sedanjostjo. Varni ste. Dihajte. Vse je v redu. 

 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.