Magazin > Horoskop in Numerologija
75 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 3. 7. do 9. 7. 2017

Lili Sorum Anže Godec
Zaupaj vase, človek!

Vse prevečkrat prehitro vržemo puško v koruzo, češ ˝ni mi namenjeno˝. Včasih lahko ta stavek postane naravnost izgovor: ˝Če mi je namenjeno, se bo že izpeljalo (samo od sebe)˝. To je že res za veliko situacij, ne pa za vse. Shujšali ne boste samo zato, ker vam je namenjeno, medtem se boste pa basali s hrano in poležavali.

V temu tednu bomo lažje uporabili zdravo kmečko pamet tudi v situacijah, kjer sta naša intucija in zaloga izgovorov glasna. 

Število življenjske poti 1
Zdaj je čas, da ste aktivni in odzivni. Izbirajte tiste poti, ki prinašajo napredek na že obstoječih zadevah in obenem raziskujte nepoznano. Več moči in energije boste imeli.

Število življenjske poti 2
Primeren čas za povezovanje in pogovor. Lažje boste izrazili svoje stališče tistim, ki ga ne delijo z vami. Učinek ne bo takoj viden, zato ne obupajte prehitro. Pogovorite se.

Število življenjske poti 3
Posvetite se svojim najbolj ranljivim mislim. Včasih se zdi, da bi nas lahko kar pokončalo, če bi se nam zgodilo – v tem času presezite tovrstna razmišljanja. Močni ste!

Število življenjske poti 4
Primeren čas za več fizične aktivnosti in bolj zdravo življenje. Vadba se bo tudi hiteje opazila na vaši postavi, zato v tem času ne lenarite. Možno je, da se bo sproži dvom.

Število življenjske poti 5
Spremembe so dih Življenja za vas, zato se jim prepustite, a ne dovolite, da bi vas odneslo prehitro stran od oseb (situacij), ki so za vas pomembne. Ne bezite, spremenite se!

Število življenjske poti 6
Kdaj ste nazadnje resnično prisluhnili svojemu srčku? V tem tednu bo želel preko zanimivih misli spregovoriti. Morda se ne boste prepoznali  a vseeno, prisluhnite sebi.

Število življenjske poti 7
Fantastično obdobje za osebnostno rast in delo na sebi, zato omejite substance, ki vas lahko pri tem ovirajo. Razstrupljevanje telesa in uma je najboljša izbira za ta čas.

Število življenjske poti 8
Pred vami je teden manifestiranja. Bodite pozorni o čem razmišljate, saj vesolje vam bo ustreglo. Postavite si močne in visoke cilje, nato pa zaupajte in bodite aktivni. Gremo!

Število življenjske poti 9
Zdravljenje se vedno odvija na vseh nivojih, ali pa se slej kot prej znova soočamo z določeno bolečino. Katera področja zanemarjate ali premalo upoštevate? Objemite se.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.