Magazin > Horoskop in Numerologija
18 ogledov

NuMeRoSkOp za teden od 3. - 9. 2. 2014

Lili Sorum Anže Godec
''Čustva so usmerjevalnik – jim prisluhnemo? ''

Februar bo mesec komunikacije, povezovanja in nasprotij ter čustev. Ta teden nas bo spominjal na lekcije leta 2o13, ki nas je učilo Ljubezni do sebe in kako spoštovati sebe. Bodimo nežni, prisluhnimo sebi – komunicirajmo s svojo notranjostjo in urimo se v ''pogovoru'' z našo intuicijo, Višjim jazom – saj ni pomembno poimenovanje.

Število življenjske poti 1
Trudili se boste ohranjati mir v nevihti občutkov. Ni potrebno, da se razumete. Občutite. Popolnoma nič drugega ni potrebno. Vihar mine, spoznanja ostanejo.

Število življenjske poti 2
Čeprav bodo čustva močna, boste trdni. Načeloma boste razmišljali, namesto da bi občutili, kar pa vam bo dajalo moč, da vas ostali ne bi manipulirali.

Število življenjske poti 3
Določene situacije/odnosi resnično več ne služijo svojemu namenu, najmanj pa vam denejo dobro. Torej, prosim, odmaknite se in ljubeče poskrbite za sebe.

Število življenjske poti 4
Nov pričetek ni nujno težak. Naj bo izpolnjen s pričakovanjem in razburjenjem, kaj vse vas še čaka…Odrinite misli, ki zbujajo strah in dvome in krepijo jezo.

Število življenjske poti 5
Sprejmite pomoč in obenem ponudite roko osebam, ki prestajajo podobne izzive, katere ste vi že prešli. Razumevanje je včasih lahko največje darilo in opora.

Število življenjske poti 6
Prebujajte notranjega otroka, kar ne pomeni le norčavosti, pomeni tudi premagovanje strahov in omejitev, ki ste jih gojili v otroški dobi. Danes ste močni.

Število življenjske poti 7
Prevzemite odgovornost za svoja dejanja in razmišljanja, tudi čustva. S tem boste, nehote pravzaprav, prišli do mnogih odgovorov, ki jih neutrudno iščete.

Število življenjske poti 8
Teden sprememb, potovanj in čutnosti. Naj čustva vodijo vaša doćivljanja, ki naj bodo resnično v tem trenutku, tukaj in sedaj. Doživite. Srkajte.

Število življenjske poti 9
Ne jezite se na sebe, če ste (pre)občutljivi ali ranljivi v tem času. Pomembno je, da čustva doživite in iz njih izluščite sporočilo, ki vam ga prinašajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.