Magazin > Horoskop in Numerologija
1676 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 3. do 9. 8. 2020

astrologija, horoskop, vedeževanje
Energije se počasi zaostrujejo.

Lekcije 32. tedna: 
Ne moremo vedno nadzorovati, kaj se nam zgodi, vedno pa lahko nadzorujemo, kako se odzivamo na dogajanje okoli nas. Nihče drug ni kriv za vašo reakcijo, pa naj se zdi še tako upravičena – če ni primerna, ste enaki osebi ali situaciji, ki naj bi jo izzvala.  
 
Energije bodo nihale, predvsem pa se bodo okrepile. 
 
Namen je, da pretrgamo tiste vezi, katerih do sedaj nismo zmogli, presežemo strahove in omejitve. Potrudimo se energije in tok dogodkov usmerjati v pozitivni smeri rasti in premagovanja ovir ter lastnih negativnih vzorcev – in ne za brezpredmetno pregovarjanje in dokazovanje svojega prav.
 
Obeta se nam bolj razgiban teden, ki nas nežno opominja, da je fizična aktivnost pomembna, zato ga čim manj preživite na kavču.  
 
 Ne jezite se na druge, da vam nekaj ni uspelo. Ta ogenj raje uporabite, da bi zanetili lastno strast (do sebe in svojih sanj). 

VPRAŠANJA V POMOČ
Kako doživljate lastno ženstvenost/moškost?
Kako jo izražate?
Kakšni ste kadar ste jezni?

UGODEN ČAS ZA
Več gibanja na prostem
Z adrenalinom povezane dejavnosti
Več drznosti v razmišljanju
 

število življenjske poti | Avtor:

 
Število življenjske poti 1 
Nekaj več čustvenosti in pa potrebe po bližini. Niste se rodili, da bi sami po svetu hodili. Koga si želite ob sebi?
 
Število življenjske poti 2
Resnica se kaže. Tokrat bo šlo za eno vašo globoko osebno resnico ali prepričanje. Morda pa bolj/manj zaupate v sebe kot se zdi? 
 
Število življenjske poti 3 
Odločnost in zaupanje v sebe se kažeta v dejanjih, ne besedah. Nikogar ne prepričujte, da ste sposobni. Pokažite jim z rezultati. 
 
Število življenjske poti 4 
Življenje je proces, cikel rojstva, smrti, preporoda. V kateri fazi se vi nahajate? Če se ne počutite dobro, je zdaj čas za spremembo. 
 
Število življenjske poti 5 
Obdaja vas energičen oblak zagona. Če ste utrujeni, je to opozorilo, da sami sebe zanemarjate. Prebudite lastno strast. Počnite nekaj novega.
 
Število življenjske poti 6
Nekdo bi vam lahko polepšal dan, in če dovolite, tudi življenje. Dovolite pozornim osebam k sebi, ali ste vseeno (preveč) previdni?
 
Število življenjske poti 7 

Domišljija bi vam lahko nagajala, zato se ne odločajte na podlagi čenč, temveč dejstev. Uporabite to energijo za počitnikovanje.
 
Število življenjske poti 8 
Gradite nove temelje na nihajočih tleh – se zdi tako? Nekako neodločno, neoprijemljivo in negotovo, ne 'vi'? Super. Poiščite se.
 
Število življenjske poti 9 
Življenje je sklop sprememb. Se vi spreminjate ali bežite? To je velika razlika. Kadar ste vedno znova razočarani, ste razlog vi. 

Joonglaa star | Avtor:

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.