Magazin > Horoskop in Numerologija
586 ogledov

NuMeRoSKoP  za teden od 3. do 9. junija 2019

numerologija Shutterstock
Ah, ta ljubezen!

Lekcije 23. tedna: 
Ljubezen in odnos sta dva zelo različna pojma. Izrazi kot so predanost, navezanost, ljubezen, romantičen odnos, odprta komunikacija, gradnja prihodnosti skupaj itd lahko dvema različnima osebama pomenijo dve zelo nasprotujoči si stvari. Lekcija, ki nam jo življenje ponuja je sprejemanje drugačnosti, medtem, ko ohranjamo lastno individualnost. 

Pravijo, da je vse fer v Ljubezni in vojni. Kaj ni zanimivo, koliko zvez, ki so se pričele sijočih oči, se konča s solzami? Ljubezen občutimo. Ta del je lahek. Negovanje odnosa, vzdrževanje komunikacije in pa delo na povezanosti pa zahteva naš čas, energijo in pa tudi trud, ki ga marsikdo preprosti ni pripravljen vložiti ali pa določenega nivoja čustvene zrelosti preprosto ne zmore.

Junija na nas vpliva število 6 in predvsem v naslednjem tednu si bomo prizadejali drugim pomagat. Vi niste mama ali oče vašega partnerja, niste njihov/njen terapevt in niste poslani v njihovo življenje, da bi jim pamet solili ter jih spreminjali. Te ste, da bi jih ljubili. Če ste v odnosu nesrečni, spremenite odnos in ne pritiskajte na drugo osebo naj postane nekdo, s komer – če smo iskreni - odnosa niti niste pričeli. Nihče se ni na novo rodil, da malo pretiravam. Če pa imate občutek, da je nekdo pred vami skrival svoj pravi jaz, pa je odgovor na vprašanje kaj lahko pričakujte v prihodnosti, na dlani.

SPREMEMBE V ODNOSIH NA VIDIKU

Morda potrebujete več dinamike, morda si želite več strasti, spremembe ali zgolj svežine v dolgoletnih odnosih, pa naj gre za romantične odnose ali prijateljske, morda poslovne, sosedske itd  Popestrite komunikacijo, vzemite si več časa za druženje in predvsem, odmaknite se ven iz toksičnih odnosov. V tem tednu boste to storili lažje kot sicer.  

VPRAŠANJA V POMOČ

Kakšen prijatelj ste?
Kakšen partner ste?
Kakšne prijatelje imate?
Kakšna je vaša druga polovica?
Kakšne prijatelje in partnerja potrebujete?

UGODEN ČAS ZA

Odkrit in iskren pogovor
Športne aktivnosti na prostem
Selitev ali spremembo doma

Število življenjske poti 1

Čustva bodo stopila v ospredje, zato naj vaš intenzivnejše reakcije ne presenetijo. Ne odločajte se nič dolgoročnega impulzivno v tem času!

Število življenjske poti 2

Malček bolj racionalno se boste želeli lotiti odločanja o neki novi osebi ali situaciji, a ugotovili boste, da ste človek občutenj. Poslušajte sebe. 

Število življenjske poti 3

Načrtno si vzemite nekaj minut nekajkrat dnevno, da bi umirili svoj um, naredili nekaj dihalnih vaj in pa se posvetili fizičnemu zdravju. Več spite.

Število življenjske poti 4

Včasih predolgo časa vztrajate v situaciji, ki do vas ni pravična, saj želite biti pošteni. BI lahko dejali, da je bilo dovolj? Se je utrnil kakšen primer?

Število življenjske poti 5

Obdaja vas energija novega in pa tudi okrepljena samozavest. Posegajte po inovativnem pristopu za reševanje zagat, ki vas dalj časa pestijo.

Število življenjske poti 6

Pogovor lahko reši situacijo samo kadar si tega želi tudi druga oseba. Kadar je pogovor pravzaprav seznam, kaj ta oseba od vas pričakuje, ne bo uspešen.

Število življenjske poti 7

Bodite bolj sproščeni in si dovolite več vragolij. Zdaj je čas, da se zabavate, si dovolite nekaj več kot sicer in ob tem uživate. Bodite malček otročji.

Število življenjske poti 8

Postavite trdne temelje nečemu novejšemu. Predvsem opazujte kdo in kaj vam daje občutek varnosti ter zanesljivosti. Ste sebe tudi našteli (pomežik)?

Število življenjske poti 9

Spremembe bodo del vsakdanjika, a zavedajte se, da najverjetneje ne bodo dolgotrajne. Odprite se nečemu novemu in pustite strahove v preteklosti.  


 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.