Magazin > Horoskop in Numerologija
757 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 30. 1. do 5. 2. 2023

numerologija Shutterstock
Čutite vonj po spremembah v zraku?

Obeta se nam bolj dinamičen teden, ki nas bo prebujal. Dihate s polnimi pljuči? Zajemate zrak, življenje, obilje, ljubezen, sebe, s polno žlico ali le sem ter tja po kapljicah?

Kjerkoli ste kakorkoli ujeti, bo zdaj pričelo življenje (torej dogodki tega tedna) pritiskati na vas. Moje vprašanje vam je: ali resnično svobodno živite sebe?

Pravzaprav je prvi korak, kako najti način, da bi se počutili bolj avtentični znotraj teh omejitev. Tako si boste nabrali moči, da bi našli drugo, za vas primernejšo pot. Za nekatere se bo pojavila potreba po spremembi v službi, za nekatere v medsebojnih odnosih, za mnoge v odnosu do sebe. Kolikor je nas, toliko je različnih interpretacij, kaj je uspeh, kaj je ljubezen, kaj je svoboda. Pomembno je, da poznate in negujete svojo. Ta pa se, seveda, tekom let spreminja. 

V tem tednu se bo jasno pokazalo pri kom ali čem ste odločeni vztrajati in se potruditi. Ne ignorirajte svojih notranjih občutkov. Prejšnji teden smo vztrajali. Ta teden morda ne bomo več. 

Peti teden nam bo pomagal, da se sprostimo. Naj bo to čas preprosto: dinamike. 

VPRAŠANJA V POMOČ:
Česa imate dovolj?
Kakšne spremembe si želite?
Ste svobodni?
Ste v vsakem odnosu vi res vi?

UGODEN ČAS ZA:
Premagovanje omejitev
Spremembo izgleda
Načrtovanje potovanja v daljne kraje
Več spontanosti

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Lahko bi bili spremenljivo čustveni. Bistvo nihanj v razpoloženju pa je vprašanje: imate sebe radi v vseh oblikah? Vzemite si čas zase.

Število življenjske poti 2
Kaj je bistvo? Kaj je namen? Kje ste VI v vsem tem? Sprašujte se ta teden. Ugotovili boste, da marsikje mnogo več dajete, kot pa sprejemate.

Število življenjske poti 3
Ste še vedno polni zagona in idej? Zdaj pa v realizacijo! Ta teden se vas drži bolj podjetna energija, ki vam bo pomagala spraviti v tek nove projekte. 

Število življenjske poti 4
Sprejemanje zaključka kot del življenja nam olajša vse – tudi dejstvo, da je treba kupiti novo krtačo za čevlje včasih. Morda je čas za nekaj novega?

Število življenjske poti 5
Odlična energija vas obdaja! Okoli vas je občutek dinamike, spontanosti in pa, no, osip ljudi, ki to niso. Možna so nova, pomembna poznanstva v tem času. 

Število življenjske poti 6
Vašo pozornost bi lahko pritegnila drugačna, eksotična oseba, ali nekaj zelo nevsakdanjega: najverjetneje vam prinaša/jo povabilo k spremembi. 

Število življenjske poti 7
Ustvarjalno, a na drugačen način, le kaj bito pomenilo? Saj res, kar vas vprašam. Kako ste lahko kreativni, ampak drugačni kot običajno? Eksperimentirajte.

Število življenjske poti 8
Konstruktivno v nov dan, prav vsak dan. Zdaj gradite, zato se rezultati dela še ne bodo takoj opazili, kar pa ne pomeni, da se ne pripravlja nekaj lepega.

Število življenjske poti 9
''Naj bo nenavadno, naj bo eksotično in morda celo prepovedano'' bo sporočilo tedna. Zdaj ni čas za pogrevanje stare župice, dragi moji. V nov dan.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.