Magazin > Horoskop in Numerologija
4 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 30. 5. do 5. 6. 2016

Lili Sorum Anže Godec
Bodi mojster sebe!

Pomembno je zavedanje katere osebe, situacije, navade, načini razmišljanja in stil življenja nas krepi. Kaj vam daje moč? Špinača? Meditacija? Dosežek? Vi sami ali priznanje druge osebe?

Notranja moč je občutek v srcu. Sami jo krepimo in občasno tudi izgubimo. Postavimo se v občutek nepremagljivosti. Poravnajmo se z vibracijami notranjega miru in suverenosti. 

V tem tednu bomo testirani ali to, kar govorimo tudi živimo. Lahko bomo razločno občutili kaj in kdo nas krepi ter seveda, morda šibi. 

Število življenjske poti 1
Spremembe se vam obetajo. Česar se boste oklepali, boste izgubili. Razlikujte med vztrajanjem in rigidnostjo. Uveljavljanje vaše volje nima mesta v tem tednu. 

Število življenjske poti 2
Pred vami je dober teden za povezovanje, ki bo ugodno vplival na odnose. Če so le-ti majavi, se bo to zelo izrazito občutilo. Zaupajte v višje dobro in v sebe.

Število življenjske poti 3
Resno vzemite sporočila, ki jih občutite v svoji notranjosti. Prisluhnite občutku, ki se bo počasi oblikoval v jasne besede. Nato jih tudi upoštevajte brez izgovora.

Število življenjske poti 4
Lažje boste manifestirali, zato ne odlašajte z zamislimi, o katerih tuhtate že dalj časa. Sedaj je čas tudi za tiste že nekoliko pozabljene zamisli. Zavihajte rokave.

Število življenjske poti 5
Meja med begom in zaključevanjem je tanka. V tem tednu bo odločitev vaša. Samo vi lahko v resnici precenite, ali se izogibate odgovornosti ali dejansko ni več smisla. 

Število življenjske poti 6
Nekaj več poguma boste občutili. No, pa saj ste veliko delali na sebi. Kaj ni skrajni čas, da se sami odločate? V tem tednu izbirajte nove poti, ki vodijo k napredku. 

Število življenjske poti 7
Pogovorite se. Ne dlakocepite. NE spreglejte celotnega pomena sporočila zaradi določene besede, na katero bi se morebiti lahko osredotočili.

Število življenjske poti 8
Sreča se vas drži. Ukvarjajte se z dejavnostmi, ki vas osrečujejo. Pojdite v občutek svobode in neomejenosti. Povejte, česa si zaželite takrat?

Število življenjske poti 9
Predvsem boste hrepeneli po pripadnosti in občutku bližine, tudi povezanosti. Odprite srce. Dovolj ste močni. Ne ugibajte izida. Odprite se.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.