Magazin > Horoskop in Numerologija
721 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 30. 8. do 5. 9. 2021

September Profimedia
Rodili ste se, da bi živeli! SEBE!

Lekcije 35. tedna:
Domišljija nima meja, mi jih postavljamo. Zdaj ni čas za omejitve, kaj jih ni dovolj? Zakaj si jih vi postavljate?

Viharna obdobja so zelo pomembna. Pokažejo pravi obraz, naš in tuj. Bodite pozorni na vse tiste razpoke, iz katerih kuka, kar naj bi ostalo očem skrito. Bodite pozorni na prebliske, katere bi lahko prehitro pripisali svoji domišljiji.  No, ne delajte iz muhe slona, nobene potrebe ni po drami, ampak zgolj prepoznavanju vsega. Tudi sebe. Morda pa sami sebi pripisujete premajhen pomen?

Teden pred nami nam bo ponudil možnost udejanjanja drugačnih možnosti ter zamisli, ki smo jih dobili ali imeli v preteklem tednu. Kot bi se energija nežno navezovala naprej na izvedbo nečesa, na kar še nedavno niste niti pomislili. Edini izziv, ki ga je potrebno premagati je zaupanje v sebe.

Energije te dni podpirajo nenavadno, eksotično, drzno in dinamično. 

VPRAŠANJA V POMOČ

Česa si nikakor ne bi drznili?
Bi za sebe dejali, da ste strastni?
Ali svojo strast živite?

UGODEN ČAS ZA

Korak ven iz cone udobja
Premagovanje strahu pred neznanim 
Nekaj vznemirljivega 

Število življenjske poti 1

Ste oseba akcije in zagona. Pa ste tudi oseba sprejemanja in počitka? Dogodke tega tedna bi vas namreč lahko usmerjali ravno v to: počitek.


Število življenjske poti 2

Nove ideje, nov zagon in nove energije vas obdajajo. Le od vas je odvisno ali jih boste sprejeli. Bodite odprti novim nenavadnim priložnostim.


Število življenjske poti 3

Ko smo avtentični, lahko pritegnemo sebi podobne podobne osebe, ki nas razumejo, sprejemajo in podpirajo. Bodite ponosni nase in, kar ste.


Število življenjske poti 4

Nagajive zamisli naj vam popestrijo dan in vas spodbudijo k drugačnim pristopom. Zdaj ni čas za ''staro pogreto župico''.  Ustvarjajte.


Število življenjske poti 5
 

Nekaj (ali nekdo) se ne bo premikal tako hitro kot bi si vi želeli. V čakanju ali v zamiku leži nauk. Lahko pa se pokaže neka po vsem nova pot.


Število življenjske poti 6

Strastno po vse, česar si želite! Vsi imamo v sebi ogenj ter poslanstvo, ki se včasih zakrinkata v prav posebno željo. Doživite. Dopustite. Sprejmite.


Število življenjske poti 7

Zdrava Ljubezen do sebe zahteva poznavanje sebe in sprejemanje sebe v vseh pogledih. Bodite še posebno nežni v svojem notranjem dvogovoru. 


Število življenjske poti 8

Resnica ni vedno le ena, nas pa lahko na enak način prebudi iz nekega 'spanca', v katerem ste se morda počutili ujeti zadnja leta. 


Število življenjske poti 9

Odločnost ni vsiljevanje svoje volje drugim, ampak prepoznavanje svoje lastne zavesti. Dajte si potreben čas, da bi prepoznali svoje potrebe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.