Magazin > Horoskop in Numerologija
1 ogledov

NuMeRoSkOp za teden od 31. 3. do 6. 4. 2014

Lili Sorum Anže Godec
Prejšnji teden je bil razgiban – prehod v april ne bo nič drugačen. Iz nagajivosti se bomo premaknili v stanje zavedanja.

Kakšno je naše življenje? Počutje? Upam, da smo našli mir v življenju in da ne mečemo puške v koruzo. Princeska na zrnu graha ni več v modi.

Število življenjske poti 1
Na tapeti bodo odnosi. Kdaj se odmaknete, se obrnete stran, ko vam nekaj ni pogodu? Pripravite se na korenite spremembe. Prevzemajte odgovornost. Možen je začetek nove zveze.
 
Število življenjske poti 2
Resnica je Resnica, pred njo ni mogoče ubežati. Torej, ne skrivajte se in ne izmikajte se več. Kar je res, je res – sprejmite tudi dejstva, ki si jih že nekaj časa ne priznate. Vse bo v redu.
 
Število življenjske poti 3
Pravijo, da so uspešni ljudje prevaranti, govorijo, da je denar umazan itd. Kako pa je Vaše mnenje? Dovolite, da to vpliva na vaše dojemanje uspešnosti? Se čudite, da počasi napredujete?
 
Število življenjske poti 4
Zaključite. Določena situacija je res dosegla svoj namen. Dovolj je bilo. Pred vami je še veliko lepega in prosim, začnite se ubadati z novimi projekti, ki obetajo nekaj dobrega.
 
Število življenjske poti 5
Hrepeneli boste po nečem novem, drugačnem … Ali je to le beg pred ustaljeno rutino in nečem, kar bi raje pometli pod predpražnik, pa si le odgovorite, preden se preveč zapletete.
 
Število življenjske poti 6
Znova se boste soočali z izzivi na področju odnosov, tokrat se posvetite svojemu odnosu do sebe. Kako ravnate s seboj, kako je vaše mnenje, zaupate vase? Kako ste? Kdo ste?
 
Število življenjske poti 7
Ustvarjajte, a ne na račun tuje sreče. Pomembno je, da ste nekoliko bolj obzirni v teh dneh, ki bodo nihajoči za vašo okolico in vas. Pretehtajte, preden izrečete določeno obljubo.
 
Število življenjske poti 8
Polagajmo temelje – a naj bodo trdni. Vaš pogled na svet in na vas same se spreminja. Kako bi radi oblikovali svojo realnost in sedanjost? Kaj ustvarjate? Merite višje, zahtevajte vse.
 
Število življenjske poti 9
Naj se vam ne mudi naprej in nekam drugam. Življenje je tu in zdaj, v tem trenutku, umirite se, ustavite se, zadihajte. Nato se umirjeno posvetite zadanim ciljem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.