Magazin > Horoskop in Numerologija
18 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 4. 10. do 10. 10.

Žurnal24 main
Svoj vsakdan ustvarjajte sami. Oblikujte ga tako, da se v njem odražate VI, ne pa okolje, v katerem ste. Izražajte sebe, ne pa slike, ki jo drugi zahtevajo od vas.

Življenje je vaše – posledice nosite vi, tako pozitivne kot tudi negativne – naj bodo tudi življenjske izbire torej vaše.

Število življenjske poti 1
Spreminjajte sebe in svoje navade, tudi način, kako umivate zobe in pijete vodo, ter opazujte sami sebe. Ali se krčevito oprijemate nepomembnih navad, ki kljub vsemu simbolizirajo neki steber v vašem življenju, ki vam zagotavlja varnost?

Število življenjske poti 2
Preglejte odnose, ki so umrli ali pa so neaktivni, a so bili nekoč zelo pomembni. Kaj je vzrok za to? Morda izgovor (ni časa, so se odselili, stara zamera, ki pa ni tako globoka kot je njen učinek)? Koga pogrešate?

Število življenjske poti 3
Odmaknite se od vrveža in se najprej umirite. Kdo ste vi in kakšni so vaši temelji? Kakšno bi bilo življenje, če bi se ti temelji obrnili na glavo? Kdo bi bili vi in kako bi živeli? Predvsem pa se vprašajte, ali nemara ne bi bili srečnejši.

Lekcije tega tedna:
Se v življenju držite dolgočasnih pravil ali ustvarjate svojo pot sami?
Kdo določa vaše izbire in odločitve – jih res sami? Ali nemara navada, pričakovanja, ''ker se spodobi'', ''ker tako se to dela'' in podobno?

Število življenjske poti 4
Zelo vam je pomembna finančna in socialna varnost. Koliko ste stabilni na tem področju? Ali se nemara bojite vsake spremembe, ker vas je strah, da boste izgubili, kar ste gradili? Morda pa bi bila svež veter in nov pristop prava izbira.

Število življenjske poti 5
Čas je za iskanje srednje poti med zaletavostjo in trmastim vztrajanjem na mestu. Um je lahko čudovito orodje ali ovira. Tokrat ga uporabite kot prijatelja, ki vas svari in obenem spodbuja k ustvarjanju in spreminjanju.

Število življenjske poti 6
Postavite se zase in stojte trdno. Čas je za nov začetek – prejšnji teden je bilo nečesa konec. Naj vas ne bo strah; v življenju se stvari končajo, da se druge začnejo. Pogumno zakorakajte drugačni prihodnosti naproti.

Število življenjske poti 7
Pred vami bodo izzivi, povezani z zaupanjem, tako vase kot v druge. Ste iskreni ali se raje izognete konfliktnim situacijam ter zmedi? Se raje odmaknete, kot bi se soočili? Predvsem zaupajte sebi, nato svoje bistvo delite z drugimi.

Število življenjske poti 8
Uporabite domiselnost, da na izviren način položite temelje nečemu novemu v življenju. Ste na pomembni točki v življenju, ko se sprašujete, kaj je za vas dobro in najbolje. Ne bojte se poskrbeti zase. Le kako boste sicer lahko poskrbeli še za druge?

Število življenjske poti 9
Delovno obdobje, ko bi vam veliko bolj godilo skakati po jesensko obarvanih jasah in opazovati barvito igro narave. Poiščite v sebi zaklade jeseni – kakšna bo žetev vašega dela? Kot narava okoli nas, požanjite sadove svojega dela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.