Magazin > Horoskop in Numerologija
3 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 4. 4. do 10. 4. 2o11

Lili Sorum Žurnal24 main
Obeta se nam razgiban teden, ki bo spominjal na dvojnost. Vsaka zgodba ima dve plati, tako bo tudi Življenje v tem času dokaj dvojno.

Bitke znotraj vas kažejo na potrebo po premiku naprej, po spremembi, po soočanju. Česa ste se zavedeli prejšnji teden? Ne zatiskajte si oči.

Število življenjske poti 1
Predvsem vas čaka veliko nihanja na čustvenem področju. Vaše prve misli bodo: svoboda, avantura, užitek. Razmislite, kakšne posledice bo to prineslo za celotno sliko. Je to le beg, le obramba ali vaša pristna želja? Koga prizadenete? Morda najbolj sebe?

Število življenjske poti 2

Lekcije tega tedna:
Obdobje sprememb. Kako se prilagajate? Vztrajate pri svojem, tudi kadar je očitno, da to ni več vaša Resničnost? Ste trmasti ali vedno znova iščete nove poti? Morda hrepenenje po vedno novem kaže na beg pred Resničnostjo.

 

Spreminjalo se bo vaše dojemanje sveta, vaše misli, mnenja … vaša struktura razmišljanja. Zdelo se bo, da verjamete v nekaj povsem drugačnega, kot ste prej. Sprejmite vse strani sebe, vsako misel posebej in ji dovolite, da se izrazi. Nosi sporočilo.

 

Število življenjske poti 3
Spremembe vas čakajo na poslovnem področju. Kako poteka vaš dan? Kaj se spreminja skozi teden? Dovolite, da navade, ki kradejo vaš čas ali energijo, odidejo. Naj bo vaš dan kakovosten. Posvetite svoje Življenje lastnemu razvoju.

Število življenjske poti 4
Zbudilo se bo hrepenenje po spomladanskem čiščenju vaših navad, načina življenja in odnosov. Nagibali se boste k trenutkom, ki vam prinašajo takojšnjo zadovoljitev, ni pa to nujno najbolj kakovostno. Ne enačite preteklih izkušenj s sedanjostjo. Tukaj ste zdaj.

Število življenjske poti 5
Polni boste energije in novega zagona, zamisli in želje po spremembi. Spoznavajte in raziskujte. Dotaknite se neznanega in prevzemite navade, misli, mnenja, ki služijo vam – ne tistih, ki se od vas pričakujejo. Spoznavajte sebe prek raznolikosti, ki ste je deležni.

Število življenjske poti 6
Pred vami je spreminjanje odnosov, komunikacije, povezovanja. Kako sodelujete z drugimi? Opazujte odzive ljudi v vaši okolici (dom, služba, šola, pošta, trgovina). Se nemara pojavlja vzorec? Raziščite, kaj lahko spremenite na sebi. Drugih namreč ne morete.

Število življenjske poti 7
V tem tednu boste pravi dobrovoljček, če boste le vodili svoje misli po poti ustvarjalnosti. Bodite norčavi, igrivi in raziskujte stezice svojega uma. Poigrajte se s svojimi mislimi, mnenji in dojemanjem. Predvsem je zdaj čas, da si vzamete nekaj več časa za sprostitev, igro, smeh in veselje. Privoščite si počitnice. Užijte vsak trenutek posebej. Carpe diem.

Število življenjske poti 8
Nihali boste med skrajnostma. Med begom in ukoreninjanjem – v nobenem primeru se ne soočate sami s seboj ali svojo Resnico. Prejšnji teden je bil naporen, vendar pokazatelj marsičesa. Sledite svojemu srcu in beg ali skrivanje pod zemljo ne bo potrebno.

Število življenjske poti 9
Čas sprememb. Čas nihanja in negotovosti. Čas odkrivanja novih svetov. Pokukajte čez ograjo svojih omejitev in prepričanj ter si oglejte, kaj vas čaka v neznanem. Zelo dober čas za potovanje ali začetek učenja nečesa novega, predvsem nenavadnega.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.