Magazin > Horoskop in Numerologija
874 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 4. do 10. 3. 2024

numerologija Profimedia
Deseti teden je nekakšna prelomnica, ki nas bodri, da zapremo vrata preteklosti in se odpremo novemu. Tudi zadnji vplivi leta 2023 bodo sedaj izzveneli (spomnimo se, da vpliv leta, ki prihaja, občutimo od oktobra naprej in vibracije leta, ki se je izteklo do nekako marca).

Zdaj ni čas, da bi podoživljali preteklost. Sam mesec marec nam bo pomagal prepoznati naše lastne šibkosti, da bi jih premagali in se okrepili ter sami sebe predvsem pohvalili za vse ovire, katere smo presegli.

Torej, ozirajte se nazaj zgolj, da bi iskali potrditev svoje moči in ne še en razlog, da bi obupali. Leto 2024 je čas opolnomočenja, mesec marec pa se bo osredotočal na vse naše šibke točke. 

Vsi smo se rodili, da bi se učili in se trudili biti najboljši človek. Kaj vas ovira pri tem? Kateri odnosi nižajo vašo vibracijo? Katere vaše izbire niso najbolj zrele?

Energije tedna nam pomagajo opuščati nezdrave navade, toksične odnose in pa prepoznavati lastne manj zrele izbire, da bi lažje ustvarili boljšo osebo – sebe.

NAPOTEK TEDNA
Ničesar se ne oklepajte, ne ''obešajte se'' na besede, ne secirajte vsake misli. Ta teden prinaša veliko ogledal in povratnih informacij, zato strpno.  Odrežite slabo.

VPRAŠANJA V POMOČ
Kaj je največja ovira v vašem življenju trenutno?
Zakaj?
Kaj bi svetovali nekomu drugemu v tej situaciji?
Zakaj?

UGODEN ČAS ZA
Preobrat in nov začetek
Pogumno odločitev
Nov list

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Ne racionalizirajte čustev in ne trudite se na silo najti smisla, pa bo razumevanje prišlo samo od sebe. Pomagalo bi vam lahko pisanje.

Število življenjske poti 2
Odločno se postavite za sebe. No, najprej se sploh odločite, česa si želite ter predvsem, zakaj. Tako boste lažje stali za svojimi besedami.

Število življenjske poti 3
Ne bojte se sprejeti (tudi lastne) drugačnosti. Možnost zdravljenja otroških ran bo tokrat prišlo na prav posebno zanimiv način.

Število življenjske poti 4
Pripravite se na nove vale energije in najverjetneje tudi potrebo po več samostojnosti. Zdaj ni čas za korak nazaj ali ponovitev razočaranja. 

Število življenjske poti 5
Pred vami bodo situacije, v katerih se bo odmik dozdeval kot najboljša rešitev. Pa ni. Vse nas je kdaj strah prave intime. Poskusite!

Število življenjske poti 6
Ste kaj zaljubljeni? Bi rekli, da ste zaljubljeni tudi vase? Domača naloga: občudujte vse dele sebe. Možno je romantično presenečenje.

Število življenjske poti 7
Čustva niso predmet analize, čeprav je to tako mamljivo. Odgovori se tokrat skrivajo v preteklosti in premagovanju tujih strahov.

Število življenjske poti 8
Obeta se vam spontan teden, ki nosi spremembe. Odprite se napredku in poskusite nekaj popolnoma drugačnega. Pripravite se na nenavadno.

Število življenjske poti 9
Čustva so nekaj najlepšega, zato se jim odprite. Možno je, da boste čutili potrebo po več globine. Ne iščite je v drugih. Podarite jo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.