Magazin > Horoskop in Numerologija
481 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 4. do 10. 7. 2022

numerologija Profimedia
Poglejte drugo plat zgodbe!

Lekcije 27. tedna: 
Ne verjemite vsemu, kar slišite in vsemu, kar vidite. Dogajalo se bo, da bodo besede in prizori izvzeti iz konteksta ter morda nenamerno narobe razumljene. Seveda bo mnogo tudi primerov namerne manipulacije – bi dejali, da jo znate prepoznati?
 
Pravijo, da je pomembno opazovati, kaj ljudje počnejo in ne kaj govorijo. Julija bodo posebne situacije v naših življenjih še posebno razkrivale osebe, ki se ne držijo tistega, kar govorijo. Bi to pomenilo, da lažejo ali da preprosto ne živijo sebe? Naj nam bodo ogledalo – kje in kdaj pa morda tudi sami drugače govorimo kot počnemo ter tega ne opazimo?

Vsi se še učimo in sebe nenamerno drugače dojemamo kot okolica. Ko stojimo v hiši, je ne vidimo. V tem tednu se nam obetajo pomembna ogledala, zato ohranjajmo fokus na sebi.
 
Zelo verjetno je, da bomo deležni posebnega nasveta in namiga, ki pa se bo pojavil na nenavaden, morda celo mističen način. Bodimo čuječi, opazujmo lastne odzive, ter iščimo bistvo.
 
Vprašanja tega tedna naj bodo: kaj je bistvo, kaj je namen in kaj o tem mislim jaz, ne drugi?

VPRAŠANJA V POMOČ:
Kaj je bistvo 'tega'?
Kaj je namen?
Kaj si o tem jaz mislim, ne drugi?
 
UGODEN ČAS ZA:
Svetovanje
Pogovor z nekom, ki ve več od nas    
Delo na sebi

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Spuščajte. Ničesar ne silite, da bi se zgodilo, niti sebe, da bi bili povečano aktivni. Zdaj je čas za pogled v preteklost: kaj so bile največje lekcije? 

Število življenjske poti 2
Bodite pozorni na osebe, ki se bodo na nenavaden način pojavile v vašem vsakdanjiku. Prinašajo vam prav posebno sporočilo. 
 
Število življenjske poti 3
Pustite domišljiji prosto pot in razkrila se vam bo prav posebna zamisel. Možen je dogodek, ki vas bo spomnil na otroštvo. Bodite igrivi.
 
Število življenjske poti 4
Praktično se lotevajte izziva pred seboj. Ničesar ne morete prehiteti, a predolgo odlašati in upati na boljše pogoje pa tudi ne. 
 
Število življenjske poti 5
Malo več dinamike se vam obeta, zato se od dolgčasa kar poslovite. Življenje vam kaže drugo plat zgodbe, jo prepoznate?
 
Število življenjske poti 6
Ljubeče do sebe. Ko ste ljubeči do sebe, ste avtomatsko ljubeči tudi do drugih. Ne mislite, da je vaš blagor škodljiv za okolico.
 
Število življenjske poti 7
Izluščite svojo resnico. Ne tujo. Nekdo vas bo namreč želel prepričati v nekaj, kar ni nujno tudi vaša resnica. Pravico imate biti vi.
 
Število življenjske poti 8
Bi dejali, da so vaše 'mišice' sprejemanja v dobrem stanju ali so tiste, ki vas sabotirajo močnejše? Možnost spremembe na vidiku!
 
Število življenjske poti 9
Zdravljenje se prične s sprejemanjem. Ne upirajte se tistim ogledalom, ki vam niso všeč. Zdaj je čas za prav poseben zaključek.     

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.