Magazin > Horoskop in Numerologija
398 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 5. do 11. 4. 2021

Aprilsko vreme Profimedia
Ringa ringa raja, Karma nam nagaja ...

Lekcije 14. tedna: 
Še en karmični teden je pred nami. Letos bodo mehanizmi bega v porastu, zato se v temu času opazujte: kako pa se vi trudite izognit pravzaprav sebi? 

Nekateri ljubijo rutino, drugi spet potrebujejo razburljive dogodke, da imajo občutek, da so živi. Ni prav in ni narobe, je prav in narobe za vas! Nihanja v življenju nam pomagajo prepoznati kje in na kakšen način potrebujemo varnost ter kaj nam jo pravzaprav nudi. Zato se ne zapirajte drugačnosti, dražljajem in pa vsemu, kar se zdi, da je odveč. Bo dobilo smisel, razpoznal se bo namen – če ga le želite prepoznati.

V tem tednu bi se lahko prebudili tako naši kot tuji mehanizmi bega. Dopustite. Preprosto dopustite občutkom, svojim in tujim, da prenesejo sporočilo, ki ga morda ne želite slišati, ga pa potrebujete. Zdaj ni čas za zamere. Spustite pričakovanja in si zamislite, da bo vse minilo. Tudi, kar vam ni všeč. 

VPRAŠANJA V POMOČ:
Kaj vas zelo moti te dni?
Kdo vam gre na živce?
S čim se vam ne ljubi ubadati?

UGODEN ČAS ZA:
Eksperimentiranje s hrano
Spremembo 
Premagovanje strahu


Število življenjske poti 1
Ljubite sebe kot bi si želeli, da vas ljubijo drugi. Sprejemajte sebe kot bi si želeli, da bi vas sprejeli drugi. Sprejmite druge kot sprejemate sebe.


Število življenjske poti 2
Resnica ima lahko dve zelo različni plati, kajne? Nekomu bi lahko pomagali pri razumevanju druge plati zgodbe. Ne pozabite ju tudi sebi dopustiti. 


Število življenjske poti 3
Si želite sreče sebi? Si drznete izraziti kaj vas osrečuje in kdo/kaj ne? Včasih imamo slabo vest in se počutimo sebični ob tem. Kaj si ne zaslužite sreče?


Število življenjske poti 4
Včasih se do sebe vedete zelo mačehovsko. Ste resnično zagrešili nekaj tako neodpustljivega, da sami ne bi zaslužili svoje ljubezni in popustljivosti?


Število življenjske poti 5
Opazili bi lahko več samozavesti in pa hrepenenja po nečem novem. Bodite pozorni, da ne boste le starega zavili v bova oblačila.  Iščite samostojnost. 


Število življenjske poti 6
Kaj bi se zgodilo, če bi vsemu, kar se zdi, da pred vami beži, dopustili, odide? Morda pa za prvim vogalom nekaj mnogo boljšega čaka ravno na to… 


Število življenjske poti 7
Sami do sebe ste radi prezahtevni. Verjamem, da prepoznate perfekcionizem in (pre)visoke zahteve. Zdaj si dovolite več počitka in zabave. 


Število življenjske poti 8
Pogrevanje preteklih dogodkov, v katerih vam nekaj ni uspelo nima nobenega smisla sedaj. Raje se odločite za novo pot. Izberite nov pristop. Zdaj. 


Število življenjske poti 9
Spremembe so del življenja, ravno tako razočaranja. A kaj, ko včasih sami povzročamo izzid, ki nam ni všeč. Izvrstno priložnost pregleda preteklosti imate. 


NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.