Magazin > Horoskop in Numerologija
26 ogledov

NuMeRoSkOp za teden od 5. do 11. 5. 2014

Lili Sorum Anže Godec
Teden sunkov – hopsasa – nestanovitnost dobrodošla.

Število življenjske poti 1
Na področju odnosov vas čaka kar nekaj presenečenj. Poglejte, ali vam lastni ego ne nagaja in vam onemogoča, da bi sprejeli nekaj novega, ker ''imate prav''. Naj se vam ne mudi.

Število življenjske poti 2
Čeprav nove, bolj revolucionarne ideje raje obdržite zase, pa tokrat prosim, stojte za tem, kar se vam utrne, in jih poskusite tudi realizirati. Bodite pogumni in verjemite vase.


Število življenjske poti 3

Ne dovolite, da bi slabše izkušnje vplivale na vas. Pred vami se odpirajo nova vrata. Saj veste, kaj pravijo, v isti potok ne morete stopiti dvakrat, vedno mimo vas teče nova voda.

Število življenjske poti 4
Namen tega vihravega obdobja je, da si razširite obzorja. Stopite no vendar iz območja udobja in poskusite nekaj novega, pa čeprav le za hip (saj potem ni treba priznati, da vam je bilo všeč).

Število življenjske poti 5
Presenetila vas bodo čustva, za katera ste mislili, da so se umirila ali celo ugasnila. Ne komplicirajte in ne racionalizirajte. Preprosto občutite. Doživite. A vseeno, brez impulzivnosti.

Število življenjske poti 6
Čustev ne moremo kompenzirati. To vemo. Če se počutite prazne, te lekcije niste usvojili. Ste oseba toplega srčka in potrebujete Ljubezen. Vse ostalo za vas nima pravega pomena (ali sreče).

Število življenjske poti 7
Želeli si boste takojšnjih rezultatov. Včasih to res ne gre. Bolj je pomembno doživetje, izkušnja – včasih se nam nekaj pač zgodi, nas obogati – a ne ostane z nami trajno. Užijte.

Število življenjske poti 8
Čustva in zapiranja vrat – vi boste ravno nasprotno od sveta okoli sebe želi sadove preteklosti in pretrgali še zadnje okove ali vezi, ki so vas povezovale s Preteklostjo. Nov svet je že tu.

Število življenjske poti 9
Močni novi začetki so pred vami. Čeprav si morda še ne boste drznili udejstvovati, pa določenih hrepenenj, želja in namenov ne boste mogli več ustaviti. Pomembni ste, pogumno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.