Magazin > Horoskop in Numerologija
546 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 5. do 11. 7. 2021

numerologija Shutterstock
Kdo je tu zdaj nor?

Lekcije tedna:
Pojavljala se bodo vprašanja: ‘a ti to resno’, ‘kdo je tu nor’, ‘pa kaj se sploh v resnici dogaja’ ?  
Na tak ali drugačen način si bomo želeli bolj jasnih informacij ter iskrenega pogovora. Včasih je prvi korak ravno meja, ki jo postavimo sami.  

Pravijo, da naj ne postavljajmo vprašanj, na katera nismo pripravljeni slišati odgovor. Jaz bi dodala, da bodimo previdni z vprašanji, na katera še ne zmoremo zavrnitve.

A mnogokrat ravno zato ne postavljamo vprašanj, ne zaupamo svojim občutkom in željam, saj menimo, da ne bodo izpolnjene ali dobro sprejete. Koliko življenjskih zgodb se konča krepko drugače, kot bi se lahko, če bi le spregovorili.

V spodbudo: če je ‘ne’, boste vsaj zares vedeli, da je ‘ne’ – boli, a vsaj praznega upanja ni več. Sicer pa vas lahko nekdo preseneti z ‘da’, ki ga ne bi pričakovali.

Energije tedna podpirajo pogovor, razjasnjevanje nesporazumov, zdravljenje preteklosti predvsem na področju neprimerne komunikacije v odnosih. Uporabite ugodne vplive, da bi bolj zdravo postavili svoje meje in, da bi morda končno prejeli ali sami sebi podarili epilog za pretekla razočaranja.

Spustite. Danes ste drugačna oseba, obdaja vas drugačna energija in drugačni ljudje. Če temu ni tako, pa je sedaj čas spremembo.

VPRAŠANJA V POMOČ
Kaj še vedno boli?
Zakaj?
Kako si lahko pomagate?

UGODEN ČAS ZA
Zgladitev nesporazuma
Pogovor in odpuščanje
Spuščanje oseb iz preteklosti

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Epilog je lahko le trenutek. Lahko je hip odločitve. Ne namenjajte preveč časa preteklosti, saj niste več tja namenjeni, kajne? Kam boste odšli sedaj?

Število življenjske poti 2
Pogovorite se najprej sami s seboj. Bodite iskreni in si zaupajte vse skrite misli in občutke, katerih si do sedaj niste želeli ali zmogli priznati.

Število življenjske poti 3
Dovolite si trenutek drame in morda preburno reakcijo, nato pa se umirite in prepustite preteklosti. Saj bo slej kot prej tam, kajne, v preteklosti…

Število življenjske poti 4
Postavljamo nove, drugačne temelje v samem načinu komunikacije. Bodite pionirskega duha in poskusite drugačen način komuniciranja.

Število življenjske poti 5
Spremembe so vam pisane na kožo, razen kadar vam niso (nasmeh). Ne oklepajte se misli o preteklosti. Zdaj ustvarjate svojo prihodnost.

Število življenjske poti 6
Ljubezen je nekaj najlepšega in obenem lahko prinese najbolj boleče izkušnje. Lekcija za vas: zdrava ljubezen do sebe. Se imate radi?

Število življenjske poti 7
Prepoznavanje vzorcev, zaradi katerih se odzivate morda preburno, bo zdaj lažje. Mnogo bolj umirjeno boste pristopali h kaosu in vrvežu.

Število življenjske poti 8
Ko spustimo omejitve, ki smo jih prerasli, smo neustavljivi. Katere misli, način delovanja, čustvovanja pa vas preprečuje biti kar najbolj uspešni?

Število življenjske poti 9
Sprejemanje drugačnosti ni vedno lahko, predvsem kadar gre za lastno odstopanje od tega, kar menimo, da smo. Morda pa je vse v redu… ?

 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.